Pariurile mai mari te ajută să câștigi mai mult la sloturi?

București, 07 Iunie 2021

../Imagini-06-2021/pariuri-mai-mari-sloturi

Primim destul de multe întrebări despre modurile în care jucătorii pot să își suplimenteze câștigurile aplicând anumite metode mai mult sau mai puțin eficiente. Jocurile din cazino și mai ales sloturile au șanse matematice de a oferi câștiguri și este cunoscut faptul că pe termen lung, cazinourile sunt cele care fac profit. Deci orice șansă în plus este bine primită.

Astăzi discutăm despre una dintre întrebările care stau pe buzele tuturor pariorilor. Câștigăm mai mult dacă pariurile noastre sunt mai mari? Aflăm chiar din acest articol.

Care este strategia din spatele pariurilor mari

Pariurile mari contează doar pentru jucătorii care își construiesc strategii pe termen lung la sloturi gratis online. Deja știm despre anumite sloturi faptul că operatorii și dezvoltatorii fac publice detaliile despre Rata de Returnare către jucători. Dacă ne uităm la acest RTP, vedem care este șansa noastră de câștig pe termen lung și automat putem stabili dacă un slot merită cu adevărat ca noi să investim pariuri mari pentru o perioadă lungă de timp.

În realitate, iar acesta este un curent pornit tocmai de la începuturile sloturilor când unele cazinouri stradale nu îți permiteau să te joci la anumite jocuri decât dacă plasai un anumit pariu. Această regulă s-a extins odată cu apariția jackpot-urilor când jucătorii nu puteau obține niciun fel de jackpot dacă nu foloseau pariul maxim.

Într-un fel, acest lucru se menține și astăzi. Jackpoturi pot fi câștigate indiferent de cât de mică sau mare este miza, dar nu vei putea câștiga niciodată premiul cel mare de la un slot sau un jackpot progresiv de milioane de euro dacă miza ta nu este maximă. De cele mai multe ori, jackpotul maxim este acordat doar la mize maxime.

Suma pariului nu mai corelează cu RTP-ul

../Imagini-06-2021/suma-pariului-rtp

Unii dintre voi nici nu vor știi despre ce este vorba în acest paragraf și de ce facem referință la RTP în momentul în care vorbim despre mizele plasate pe rotirile de la sloturi. Ei bine, pe vremuri, dezvoltatorii de sloturi programau acest jocuri astfel încât RTP-ul era influențat de suma care era pariată. Acest lucru nu se mai practică deja de foarte mult timp, iar acum indiferent de suma pariată, fie ea 5 RON sau 50 RON, RTP-ul va rămâne neschimbat.

Dacă privim toate aceste aspecte printr-o comparație simplă, într-un avantaj clar se află jucătorii care pariază în prezent. În trecut, cei care aveau mai mulți bani de investit în sesiunile lor de joc se bucurau de RTP-uri mai mari.

Situații când mărimea pariului contează

Majoritatea momentelor în care vei avea nevoie să te supui unor anumite condiții de pariere sunt acelea în care ești obligat de regulamentele jocurilor. Unele sloturi precum Shopping Spree au această condiție care le impune jucătorilor să joace cel puțin 1.25$ pe fiecare linie pentru a se putea califica la câștigarea jackpotului. Aici putem vorbi despre mai multe posibilități.

Este posibil ca această miză să merite efortul sau nu. Ceea ce îți va da răspunsul la întrebare este suma la care a ajuns jackpotul. Dacă jackpotul a fost câștigat în urmă cu câteva zile și deocamdată este la câteva sute de dolari, evident că un pariu de 11.25$ per rotire nu va merita efortul. Dacă este de sute de mii de dolari, atunci merită.

Când poți cumpăra funcțiile speciale

În ultimul an, au fost lansate foarte multe sloturi unde nu mai trebuie să investești zeci de minute pentru a prinde o funcție specială ci ai posibilitatea să cumperi direct activarea acesteia. De cele mai multe ori, aceste funcții care pot fi cumpărate au rotiri gratuite cu multiplicatori sau Wild-uri extensibile, iar rotirile gratuite iau valoarea pariului tău din momentul activării funcției.

Aici intervine nevoia de pariu mai mare. Dacă vrei ca funcția specială să îți ofere rotiri cu pariu mai mare și implicit câștiguri mai mari, va trebui să folosești și tu un pariu mare atunci când cumperi funcția.

Poți avea parte de RTP bun cu pariuri mici?

../Imagini-06-2021/rtp-bun-pariuri-mici

Da, RTP-ul este identic, indiferent de miză, pentru majoritatea sloturilor lansate în ultimii ani. Evident, RTP-ul nu este responsabil și de sumele pe care le vei câștiga ci de procentul banilor care se întorc la tine pe termen lung. RTP-ul va rămâne la fel și pentru mize de 5 RON, dar și pentru mize de 50 RON. Acest avantaj este exclusiv oferit jucătorilor din era modernă, deci ar trebui să fii recunoscător.

Concluzie

RTP-ul a devenit un indice de care poate profita oricine în prezent, indiferent de bugetul stabilit pentru rotiri. Ceea ce ar trebui să urmărească fiecare jucător este obiectivul pe care îl are setat pe termen lung sau scurt. Ce vrei să obții de la sesiunile tale?

Norocul tău este că în prezent, nu mai ești obligat să mărești mizele pentru a te bucura de anumite funcții exclusiv create pentru jucătorii dispuși să riște mai mulți bani. Acum există sloturi cu mai multe tipuri de jackpot, dar și tot felul de funcții ce pot fi lansate cu orice miză.

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X