Păcănele cu tematica Imperiului Roman - Special pentru pasionați!

București, 12 Mai 2021

../Imagini-05-2021/pacanele-cu-tematica-imperiului-roman

Imperiul Roman este probabil un reper temporal care va dăinui pentru mii de ani de acum înainte. Cele mai mari și grandioase civilizații din istorie, care nu doar au participat la evoluția umanității prin realizări excelente, dar erau și oameni inteligenți. Pentru a oferi un tribut acestora, dezvoltatorii de jocuri și păcănele au creat produse speciale cu această tematică. Dacă ești un pasionat al istoriei, dar și al cazinoului, acestea sunt jocurile perfecte pentru tine.

Gladiator

Playtech a recurs la o strategie ce la vremea aceea părea destul de neobișnuită. În jurul anilor 2000, dezvoltatorul a luat decizia de a face sloturi a căror tematică să nu fie chiar ca în Burning hot. Strategia era de a împrumuta elemente și a folosi elemente cinematografice pentru a dezvolta tematicile unor păcănele a dat rezultate și a fost extrem de apreciată. Cum au făcut asta? Au luat filme de succes, au denumit sloturile folosind numele filmelor și au creat un întreg peisaj în jurul subiectului principal din acel film. Astfel, Gladiator este un slot cu tematică din filmul care poartă același nume.

A fost lansat în anul 2000, este un slot cu 5 tamburi, 25 de linii de plată și este un exemplu absolut perfect care dovedește că dezvoltatorii de sloturi pot întotdeauna să se adapteze la cerințele publicului și să scoată mereu produse noi. Mai mult decât atât, un astfel de produs poate face și alți fani să acceseze jocul.

Marching Legions

../Imagini-05-2021/marching-legions

Este foarte normal ca în sloturile cu acest gen de tematică să vedem foarte multe referințe și elemente din lumea gladiatorilor. Acești luptători talentați au marcat istoria prin sportul pe care îl practicau. Nici Marching Legions nu este cu mult mai diferit față de titlul precedent. Echipa de la Relax Gaming a dezvoltat acest slot care îmbină elemente din desenele animate, dar și din lumea figurinelor lego. Foarte mult succes al acestui slot a fost datorat efectelor grafice, combinației atractive dintre lego și animație, dar și a numărului mare de linii de plată.

Marching Legions este un slot care oferă câștiguri ce pot fi atinse pe 243 de linii de plată, avantaj la care se mai adaugă și spectacolul oferit de legiunile care vor mărșălui direct pe ecranul tău de joc. Ceea ce este și mai uimitor la acest slot este că te poți aștepta ca în fiecare moment să câștigi un premiu uriaș care valorează de 10.000 de ori miza plasată de tine. Jackpotul poate chiar să ajungă și la 1 milion de dolari.

Nero`s Fortune

Nu ai nevoie de foarte multe cunoștințe de istorie pentru a înțelege de ce Nero a fost unul dintre cei mai aprigi împărați romani. Reputația s-a chiar îl recomandă ca fiind cel mai rău din toate timpurile. Totuși, o poveste negativă, dar celebră poate da naștere unui slot celebru. Echipa de la Quickspin a considerat că Nero este un nume ce merită pus pe tamburii unui slot.

Nero`s Fortune este un slot cu un ecran de joc clasic care va veni cu o avalanșă de câștiguri pentru fiecare jucător care îi acordă o șansă. Nu uita ca tematica din fiecare slot prezentat aici are legătură cu imperiul Roman, deci elementele de bază ale vremurilor de atunci se vor regăsi și aici. Vei avea simboluri Wild ce vor apărea aleator, funcții care oferă multiplicatori și rotiri gratuite, Flames of Nero de exemplu. Nu poți ajunge la un 1 milion de dolari în Jackpot, dar la 800.000 tot este posibil în plată maximă.

Champions of Rome

../Imagini-05-2021/champions-of-rome

Campionii Romei au fost declarați acei curajoși care fie au murit pe câmpul de luptă, fie în arene sângeroase. Lista noastră continuă cu încă un slot reprezentativ imperiului Roman. 5 tamburi clasici, 20 de linii de plată pline de șanse și un ecran de joc care te va mulțumi doar prin design.

Echipa de la Yggdrasil a investit destul de mult și în efectele sonore din Champions of Rome reușind astfel să asambleze un întreg de elemente grafice puse în valoare de atmosfera sonoră. Lucrurile devin chiar și mai interesante când obții câștiguri. Avem simboluri Wild și chiar Wild duble. Dacă am spune mai multe, nu te-am mai lăsa să te bucuri descoperind chiar tu Champions of Rome.

Caesar's Empire

Cărțile de istorie ar fi mai seci dacă Caesar nu s-ar mai găsi printre ele. De data aceasta, RealTime Gaming a vrut să livreze consumatorilor o frântură din lumea trecutului, dar care să fie savurată la maxim de cei care trăiesc în prezent. Caesar's Empire este un slot cu 20 de linii de plată, cu simboluri aranjate simetric pe 5 tamburi, toată acțiunea având loc chiar lângă Colosseum.

Vei avea șansa să obții un jackpot progresiv și să simți chiar tu o parte din sentimentul de bogăție pe care Caesar îl avea pe timpul domniei.

Concluzie

Sloturile cu tematici inspirate din era imperiului Roman au succes garantat la public și oferă nu doar ocazia de a roti câteva simboluri, dar spun și povești nemuritoare. Acele lucruri chiar s-au întâmplat, prezentul chiar este de sute de ori mai evoluat decât atunci, iar noi nu putem fi decât recunoscători că dezvoltatorii lansează asemenea păcănele.

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X