Ghid pentru pariurile la tenis

București, 04 Noiembrie 2020

 ../Imagini-09-2020/ghid-pariuri-tenis

Sportul alb, sau cum mai este denumit tenisul, atrage un număr impresionant de fani în fiecare sezon. În același timp crește și numărul pasionaților de pariuri sportive, care aleg să mizeze pe unele dintre cele mai incitante meciuri de tenis ale turneelor mari din lume. După o scurtă analiză a sporturilor și evenimentelor sportive preferate de pariori, tenisul este al doilea cel mai popular sport pentru pariuri, după fotbal. Detaliu cu atât mai evident în această perioadă, după ce majoritatea sporturilor și-au reluat activitatea iar pariorii sunt cu atât mai entuziasmați să-și încerce norocul și intuiția.

Cele mai prolifice nume de pe lista cazinourilor online care se găsesc pe piața noastră, precum Netbet, Superbet sau Casa Pariurilor, oferă cote incredibile la pariuri sportive și o mulțime de oferte promoționale de care să te folosești pentru a scoate bani din mizele tale. Dar dacă ești nou în acest domeniu, noi am pus împreună toată informația despre cum să pariezi cu succes la meciul de tenis preferat.

Pregătirea de dinaintea plasării pariului la tenis:

Înainte de a plasa efectiv un pariu la tenis, fiecare parior trebuie să facă o analiză a meciului de tenis și să aibă câteva detalii în vedere.
Primul lucru la care trebuie să te uiți este suprafața de joc pe care se va ține meciul. Atunci când se joacă pe zgură, ca la Roland Garros (singurul turneu de Mare Șlem pe această suprafață), trebuie să știi că sunt avantajați jucătorii care nu comit erori neforțate des și care se bazează pe mult efect în loviturile lor. Jocul pe iarbă avantajează jocul de tip servă-voleu în timp ce suprafața Hard pune multă presiune pe jucător, ceea ce poate duce la accidentări. Iar ulterior, acest lucru poate produce surprize mari în rezultate. În același timp, pe terenul hard, jucătorii cu servă puternică au mai multe șanse de reușită. În ceea ce privește meciul în sală, acesta funcționează pe principii similare.

Un alt aspect de analizat este prestanța jucătorului. Ține cont de poziția acestuia în clasamentul ATP sau WTA dar verifică activitatea completă a jucătorului în sezonul curent.
Scopul jucătorului este și el deosebit de important. În funcție de miza jocului - premiul pus la bătaie, numărul de puncte ce-i poate muta considerabil poziția în clasament - jucătorul poate să ajungă la o performanță neașteptată.
Evident, verifică statisticile de joc din meciurile precedente. Toate aceste detalii te vor ajuta să înțelegi forma în care se află jucătorul, în acest moment. Ține cont și de importanța aleatoriului, deoarece tenisul este unul dintre cele mai imprevizibile sporturi iar rezultatele te pot lua prin surprindere.

Cele mai populare tipuri de pariuri:

 ../Imagini-09-2020/tipuri-pariuri

Așa cum ne așteptam, există mai multe tipuri de pariuri la tenis. Cei mai mulți dintre pariori aleg să mizeze pe cea mai populară formă de pariu, pe rezultatul meciului.
Pariul pe rezultatul turneului este și cel mai simplu pariu de pe listă și probabil cel cu care trebuie să începi dacă ești novice în pariurile sportive pe tenis. Tot ce trebuie să faci este să intuiești, înaintea unui turneu important, câștigătorul. În mod normal, jucătorii favoriți la turneul în cauză îți aduc câștiguri mai mici în urma predicției corecte decât cei pronosticați cu șanse mai mici de victorie. Deși cotele de plată sunt mai ridicate în cazul jucătorilor care pot surprinde prin rezultatele lor, nu scăpa din vedere necesitatea de a analiza în profunzime șansele pe care le are acesta. Partea pozitivă este că poți paria pe mai mulți jucători în același timp.

Pariul pe rezultatul meciului. Acest tip de pariu este foarte similar cu cel pe întreg turneul în desfășurare. Aici poți alege să pariezi pe oricare dintre cei doi jucători, la cote de plată asemănătoare - jucătorul favorizat o să plătească mereu mai puțin iar cotele de plată sunt diferite de la fiecare joc la altul, în funcție de activitatea și statutul jucătorilor.
Pariul pe seturi. În momentul în care te decizi să faci o predicție pe seturi, ai în minte mai multe aspecte importante. Poți alege câștigătorul setului sau numărul de seturi la care se va ajunge. Tot la această categorie ai posibilitatea de a face un pariu cu handicap pe set. Ce înseamnă asta? Ei bine, dacă vrei să pariezi pe un jucător dar crezi în continuare că o să piardă meciul, acest pariu te ajută să îți crești cotele de câștig. Practic, atunci când faci un pariu cu handicap iar jucătorul performează mai bine decât te așteptai, ai un pariu câștigător, care este complet independent de rezultatul final al meciului.
Și pariul pe game-uri este relevant în aceeași măsură. Acesta îți dă ocazia să analizezi și să pariezi pe fiecare punct în parte.

Pariul pe scorul exact este unul dintre cele mai entertaining pariuri la tenis. Așa cum este evident, acest tip de pariu este destul de dificil, deoarece presupune ghicirea scorului exact din finalul meciului, ceea ce este o informație mai puțin probabilă de obținut. Pariul are însă cote incredibile de plată.

Strategii de pariere la tenis:

 ../Imagini-09-2020/strategii-pariere

La fel ca în cazul oricărui alt pariu la jocurile de noroc, și la pariurile sportive există strategii ajutătoare. Prima și cea mai cunoscută este tehnica Martingale. Cu siguranță îți sună cunoscută, dar cum se aplică la tenis? Strategia Martingale presupune dublarea mizei la fiecare pariu necâștigător. Drept urmare, dacă plasezi o miză de 2.00 (pe un jucător sau pe durata meciului), soluția este să mizezi dublu în timpul turneului, pe același tip de pariu, de fiecare dată. Ai grijă la calcului bugetului pentru pariuri pe care ți l-ai făcut înainte de a paria.

Strategia de a paria pe outsider - în cazul tenisului feminin. Așa cum am menționat mai sus, tenisul este un sport care oferă multe surprize, mai ales în cazul tenisului feminin. Ceea ce-ți poate aduce rezultate pozitive atunci când alegi să pariezi pe jucătoarele care nu sunt favorite. Pentru a ajunge la cele mai bune statistici, analizează complet determinarea jucătoarei, miza pentru care se luptă dar și nivelul ei de joc din prezent.

Acestea sunt doar câteva detalii de bază pentru a te aventura în a face pariuri la tenis. Ține cont de ele dar și de faptul că aceste evenimente sportive sunt deosebit de imprevizibile. Drept urmare, nu sunt sigure. Fă-ți temele și analizează în profunzime toate detaliile legate de jucătorii pe care vrei să mizezi și lasă-ți instinctul să aleagă modalitățile câștigătoare de pariere.

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X