../Imagini-07-2020/Vinicius

Vinicius își salvează din nou echipa, marcând singurul gol al partidei CFR Cluj v Hermannstadt

București, 14 Septembrie 2020

CFR Cluj s-a chinuit mult pentru a-și adjudeca victoria în partida cu Hermannstadt, disputată duminică pe propriul teren, iar fundașul brazilian Vinicius, de 36 ani, a fost salvatorul echipei, înscriind golul din minutul 67.

Jucătorii echipei Hermannstadt, ar fi putut egala la ultima fază a meciului, din minutele de prelungiri, atunci când atacantul Fortes a trimis din 6 metri, mingea a nimerit capul lui Bălgrădean, apoi din același Fortes, mingea ricoșează și iese în aut de poartă.

Cu cele trei puncte obținute, CFR se poziționează pe locul 3 în clasament, la egalitate de puncte cu echipele de pe locurile 1 și 2, FC Botoșani și FC Voluntari, toate trei cu câte 7 puncte. În etapa următoare, CFR se deplasează la Giurgiu, pentru partida cu Astra, o echipă care are un început de sezon destul de slab, ocupând ultima poziție din clasament, cu un singur punct.

Declarația lui Dan Petrescu, după victoria cu Hermannstadt:

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat după victoria cu Hermannstadt, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Cel mai important era rezultatul astăzi. Veneam după două egaluri, cu Sepsi și cu Dinamo Zagreb, pentru că până la urmă a fost egal. Câștigasem două meciuri în deplasare și acasă nicio victorie. Au fost și problemele cu accidentarea lui Ciprian Deac, Camora, Pereira, Omrani. Erau mulți accidentați și mă mir pentru Camora, că a rezistat 90 de minute, s-a antrenat foarte puțin. Este o victorie importantă, pentru toată lumea. Toate echipele se închid în apărare când joacă cu noi, poate doar FCSB joacă mai deschis. Sibienii, în afară de ultima fază din minutul 94, n-au avut nimic, nici centrare, nici nimic. N-au ajuns până la careul nostru.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X