../Imagini-08-2020/Vinicius-nr-55

Vinicius, după golul victoriei CFR-ului cu Botoșani: Acolo în careu trebuie să inventezi ceva

București, 18 Octombrie 2020

În meciul vedetă al zilei de sâmbătă, din cadrul etapei a 7-a, din Liga 1, CFR Cluj a învins FC Botoșani, scor 2-1, urmare a golurilor înscrise de către Debeljuh, minutul 15 și Vinicius, minutul 76, pentru gazde, respectiv Fili, minutul 27, pentru oaspeți.

După cum arată scorul, care reflectă situația din teren, CFR Cluj a fost echipa mai pragmatică, care a pus presiune pe apărarea botoșeneană, în special în repriza secundă și nu a ratat din puținele ocazii pe care și le-a creat. FC Botoșani, decimată de ultimele transferuri, în care i-au plecat jucători importanți, precum Dunganzici, în campionatul Rusiei, Ofosu, nu a jucat rău și a pus nenumărate probleme la poarta lui Bălgrădean. Cei mai buni jucători ai partidei de la Cluj, au fost Ongenda și Keyta.

La CFR Cluj, Păun nu a prins o zi bună, pasând de multe ori greșit, în schimb i-am remarcat pentru golul marcat pe Vinicius, care a știut să-și pregătească șutul de gol în careul oaspeților și pe mijlocașul Pereira, destul de util, după ce i-a luat locul lui Hoban, din minutul 46.

După acest rezultat, CFR ocupă provizoriu poziția a 2-a din clasament, cu 15 puncte, în vreme ce, FC Botoșani, ocupă tot provizoriu, locul 9, cu 8 puncte. Joi, CFR Cluj va juca meciul din prima etapă a grupelor Europa League, în deplasare cu ȚSKA Sofia, apoi va rveni în țară și va disputa duminică jocul cu FC Voluntari, de pe stadionul Anghel Iordănescu.

Declarația lui Marius Croitoru, antrenorul echipei FC Botoșani, după eșecul cu CFR Cluj:

Antrenorul echipei FC Botoșani, Marius Croitoru, a declarat după eșecul cu CFR Cluj, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Din punct de vedere al jocului nu pot fi decât mulțumit, pentru că, am avut ocaziile cele mai clare, am văzut un CFR, care s-a chinuit cu Botoșaniul, care a avut o echipă din copii. Sunt mândru de ei, sunt mândru de tot efortul și de jocul pe care l-au făcut în seara aceasta. Păcat că, am avut neșansa ca la golul doi, copilul să greșească. Dacă Vinicius marca cu capul, nu mă supăram, dar dacă a ajuns Vinicius să marcheze cu piciorul din careu, înseamnă că este o problemă. Felicit CFR-ul pentru victorie, dar consider că Botoșaniul, a avut ocazii multe și mai clare. Ei n-au avut nicio ocazie clară și consider că un egal era bun, era ca și o victorie pentru noi.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X