logo logo
Fotbal flash

Victorie pentru FCSB în ultima partidă a sezonului competițional, scor 3-1 cu CFR Cluj

23 mai 2022

 

Card image

Duminică la Buzău, într-un joc al ultimei etape din play-off-ul Ligii 1, FCSB a învins rivala CFR Cluj, scor 3-1, ce contează numai pentru palmares, neinfluențând configurația finală a clasamentului. După un parcurs excelent al echipei antrenate de Toni Petrea în play-off, nu a reușit să temine pe prima poziție, diferența de puncte din sezonul regular, față de CFR Cluj, fiind prea mare. Clujenii a intrat în play-off cu 7 puncte peste FCSB.

CFR Cluj a trimis la Buzău o echipă formată mai mult din rezerve, titularilor le-au dat vacanță, după cucerirea titlului și fără antrenorul Dan Petrescu pe bancă, care a motivat că se simte bolnav și nu a dorit să fie admonestat de fanii FCSB. Și în aceste condiții, jocul a fost unul plăcut, CFR Cluj nu a încasat prea multe goluri, întrucât FCSB a utilizat cel mai bun 11.

Golurile au fost marcate de Octavian Popescu, '30; Adrian Șut, '64 și '88, pentru FCSB, respectiv, Kristian Dimitrov, '45, pentru CFR Cluj. Autorul dublei pentru FCSB, Adrian Șut, a fost numit la finalul partidei, omul meciului. În afara acetor goluri, FCSB a mai avut și două bare, în minutele 40 și 81, prin Oaidă și respectiv, Darius Olaru, iar CFR Cluj a avut o bară în minutul 36, prin Hoban.

La partidă au asistat un număr de 8700 spectatori, majoritatea fani FCSB, veniți de la București sau din Buzău. CFR Cluj a fost susținută de un număr foarte mic de fani veniți de la Cluj, care au fost în jur de 100 persoane. Arbitrul Adrian Cojocaru a arbitrat în general bine, dar foarte tolerant cu intrările dure ale jucătorilor, partida putând degenera în minutul 68, atunci când a arătat 5 cartonașe galbene jucătorilor din ambele echipe, pentru un îneput de altercație colectivă.

Declarația mijlocașului echipei FCSB, Adrian Șut, după victoria cu CFR Cluj

Mijlocașul echipei FCSB, Adrian Șut, autor al unei duble și numit omul meciului, a delcarat după victoria cu CFR Cluj, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „A fost o victorie amară, care este pentru moralul nostru, dar suntem foarte dezamăgiți pentru că ne-am încurcat etapa trecută. Le mulțumim suporterilor că sunt alături de noi în aceste momente dificile, au fost tot sezonul alături și ne-au susținut necondiționat. Din păcate, i-am dezamăgit pe final. În etapa trecută am greșit, am avut ocazii, dar nu ne-a intrat, acum ne-au intrat. Pentru mine FCSB este cea mai bună echipă din România, cu jucători foarte buni și este important să fie concurență pe fiecare post. Pentru sezonul următor, îmi doresc să fiu sănătos, să-mi ajut echipa și dacă se poate, să fiu convocat și la Echipa Națională.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

După ce a trecut de Villareal, scor general 5-2, Liverpool este prima finalistă a Champions League

 

Card image