../Imagini-07-2020/Catalin-Hlistei

Victorie meritată a echipei Rapid, în partida cu Pandurii Tg. Jiu, scor 2-1

București, 06 Septembrie 2020

Sâmbătă, pe terenul din Regie, Rapid a câștigat partida din cadrul etapei a 2-a, a Ligii a 2-a, cu scorul de 2-1 și se situează pe poziția a 2-a din clasament, cu 6 puncte.

Golurile au fost marcate de Ștefan Pănoiu, minutul 28 și Cătălin Hlistei, minutul 60 (pen), pentru Rapid, respectiv Sebastian Velcotă, minutul 33, pentru Pandurii Tg. Jiu. Rapidul a jucat bine, și-a creat nenumărate ocazii clare de gol și începe să-și cristalizeze un bun stil de joc, după sincopele din ediția trecută de campionat.

S-au putut remarca cu ușurință jucătorii Lazăr, Hlistei, Sefer și Drăghiceanu, în vreme ce portarul Drăghia trebuie să-și recapete încrederea, întrucât la golul oaspeților a gafat, precipitând-use și scăpând mingea în plasă. Și lui Cătălin Țâră îi mai trebuie ceva meciuri de acomodare cu noii săi coechipieri, având meritul pasei de gol pentru Pănoiu și a obținut penalty-ul din minutul 60.

Declarația lui Adi Ienci, după victoria cu Pandurii Tg. Jiu:

După partidă, antrenorul echipei Rapid, Adrian Ienci, a declarat la canalul de televiziune Digi Sport, următoarele: „Am obținut o victorie la un scor strâns. Am fost egalați în momente bune ale jocului, tocmai din această cauză a fost o frustrare pentru băieți. Am avut o posesie superioară față de adversar și am primit un gol dintr-o centrare simplă și sunt foarte supărat. După aceea, adversarul, cu mult entuziasm, multă determinare, s-au închis. Nu a fost un joc ușor, a trebuit să construim, a trebuit să desfacem apărarea. Am reușit în unele momente, chiar dacă ocaziile nu au fost foarte clare. Dacă am fi dat și golul doi, până să fim egalați, probabil că scorul ar fi fost mult mai mare. Nu cunoșteam adversarul, n-am avut posibilitatea să-i urmăresc la meciuri de pregătire și a fost un pic mai dificil să pregătesc acest meci. Noi suntem într-o reformare, vreau să construiesc o echipă competitivă, care să se bată de la egal la egal cu orice adversar.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X