../Imagini-01-2021/Juve-Udinese-4-1

Victorie de moral a lui Juventus, scor 4-1, cu Udinese, înaintea derby-ului cu Milan

București, 04 Ianuarie 2021

Cristiano Ronaldo și ai săi coechipieri, au obținut o victorie de moral cu Udinese, în partida disputată duminică pe Alianz Stadium, înaintea derby-ului de miercuri cu Milan, din deplasare. Ocupanta primului loc în Serie A, Milan nu are nicio înfrângere din 15 jocuri, iar Juventus, locul 3 are o singură înfrângere, la fel ca și ocupanta locului doi, Inter.

Golurile au fost marcate de Cristiano Ronaldo, minutele 31 și 70, Federico Chiesa, minutul 49, și Paulo Dybala, minutul 90+3, pentru Juventus, respectiv Marvin Zeegelaar, pentru Udinese. Prin dubla realizată, Cristiano are 14 goluri marcate și se află pe prima poziție a clasamentului golgheterilor, fiind urmat de Romelo Lukaku (Inter), cu 10 goluri.

Victoria lui Juventus nu a fost așa de ușor obținută, precum arată scorul, oaspeții au avut două bare, în minutul 57, prin Jens Stryger Larsen și minutul 73, autor Marvin Zeegelaar. Ambele echipe, au avut câte un gol anulat, după ce arbitrul de centru Giacomelli, a consultat VAR-ul, mai întâi, în minutul 10, a fost anulat golul lui Rodrigo De Paul (Udinese), pentru că a atins mingea cu mâna, apoi în minutul 52, pentru aceiași infracțiune, golul lui Aaron Ramsey (Juventus).

Declarația antrenorului Andrea Pirlo (Juventus), după victoria cu Udinese:

Antrenorul lui Juventus, Andrea Pirlo a declarat după victoria cu Udinese, conform site-ului oficial al clubului torinez, următoarele: „Înaintea partidei, jucătorii nu au avut un moral prea bun, veneam după o înfrângere cu Fiorentina. La început ne-am cam speriat, pentru că au avut bune acțiuni de atac, am lăsat prea mult spații, dar am avut o atitudine bună, jucând cu răbdare și apoi am crescut. Trebuie să avem încredere în mijloacele noastre și să fim întotdeauna hotărâți să ajungem în fața porții. Dybala? A lucrat foarte bine în aceste zile, a muncit din greu pe tot parcursul jocului și suntem bucuroși că a înscris. Chiesa? Când ne apărăm, el trebuie să se concentreze, așa că atunci când recuperăm mingea, poate profita de intercalări în atac și în această seară a făcut-o foarte bine.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X