București, 15 Februarie 2019

Victorie a echipei Chelsea în deplasare, scor 2-1 cu Malmö, în 16-zecimile Europa League

../Imagini-002-2019/Malmo-Chelsea-1-2

Joi, pe stadionul suedez Swedbank, din Malmö, Chelsea a câștigat partida tur din 16-zecimile Europa League, scor 2-1, împotriva echipei Malmö. Returul acestei confruntări va fi peste o săptămâna, la Londra.   

Pentru Chelsea, au marcat Ross Barkley, minutul 30 și Olivier Giroud, în minutul 58, respectiv, Anders Christiansen, în minutul 80, pentru Malmö. Chelsea a meritat victoria, având în vedere că a avut o posesie și un număr de șuturi pe poartă, mai mari decât cele ale adversarului.

Victoria ușurează presiunea asupra managerului echipei Chelsea, Maurizio Sarri, care declarase că postul său era în pericol, după ce Chelsea fusese învinsă duminică, cu scorul de 6-0, de către Manchester City în Premier League.

Managerul echipei Chelsea, Maurizio Sarri, a declarat după victoria cu Malmö, conform BBC Sport, următoarele: „Cred ca am făcut un meci bun, echipa a stat foarte bine fizic. Am controlat meciul și am fi meritat să câștigăm la mai multe goluri diferență. Sunt fericit pentru că am evoluat cu încredere și nu a fost ușor după ultimul meci. Am făcut o greșeală și asta se poate întâmpla, dar nivelul de atenție a fost într-adevăr foarte bun timp de 90 de minute, așa că sunt foarte fericit. Știm că trebuie să ne calificăm după meciul următor. Sunt mereu încrezător, dar uneori am avut abordare greșită, așa că trebuie să fim atenți la fiecare meci".

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-001-2019/Gaz-Astra-1-1

Citește și: Punct mare obținut de Astra la Mediaș, în lupta pentru un loc de play-off

Vineri, într-un meci al etapei a 22-a din Liga 1, Astra Giurgiu a obținut un rezultat de egalitate la Mediaș, cu Gaz Metan, echipă care aspiră...

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X