../Imagini-06-2020/UTA-Rapid-1-2.jpg

Victoria Rapidului cu UTA, complică calculele în clasamentul playoff-ului Ligii a 2-a

București, 27 Iulie 2020

Duminică la Arad, liderul clasamentului playoff din Liga secundă, UTA a pierdut partida cu Rapid, scor 1-2 și se complică calculele pentru stabilirea ierarhiei finale. Nimic nu este decis, oricare dintre echipe, cu excepția echipei UTA, care este promovată în procent de peste 90%, pot prinde cel puțin locul de baraj.

Golurile de pe stadionul Motorul din Arad, au fost marcate de către David Miculescu, minutul 38, pentru UTA, respectiv, Facundo Mallo, a realizat o dublă pentru Rapid, în minutele 57 și 78.

Prima repriză a aparținut în totalitate echipei UTA, care a intrat la cabine cu avantaj pe tabela de marcaj, iar cea de-a doua parte, Rapidul s-a dezlănțuit, reușind să răstoarne rezultatul. Artizanul victoriei echipei Rapid a fost mijlocașul Antonio Sefer, introdus în echipă din minutul 54, de către Dan Alexa.

După acest rezultat, UTA a amânat sărbătorirea matematică a promovării în Liga 1, în vreme ce Rapid, a urcat provizoriu pe locul de baraj, urmând a se disputa marți și celelalte două jocuri ale etapei a 4-a, dintre Turris și CS Mioveni, respectiv, Petrolul cu FC Argeș.

Declarația lui Laszlo Balint, după eșecul cu Rapid:

Antrenorul echipei UTA, Laszlo Balint, a declarat după eșecul cu Rapid, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Este dureros să pierzi un meci de o asemenea manieră, pentru că știam că cei de la Rapid sunt foarte periculoși la fazele fixe. Practic, în afară de fazele fixe, ei au mai avut doar două șuturi de la distanță. Din punct de vedere defensiv, am stat binișor, nu foarte bine, dar nu am funcționat bine pe atacul pozițional, nici pe tranziția pozitivă. Aveam așteptări mai mari, suntem cu toții dezamăgiți, mai ales suporterii. Știu că se pregăteau de sărbătoare, dar vedeți și d-voastră cum este acest playoff. Toată lumea spunea la începutul playoff-ului că, echipele care joacă trei meciuri acasă sunt favorizate și că pleacă din start cu foarte mare avantaj. Avantajul terenului propriu în asemenea condiții este nul.”

„Pentru noi este dureros, pentru că vedeți că acești suporteri așteptau să se bucure de o promovare astăzi. Este la îndemâna noastră să realizăm acest lucru, dar este deranjant că nu reușim să legăm rezultatele pozitive. Mergem la FC Argeș în ultima etapă, o deplasare extrem de grea. Toată lumea a spus că acest playoff o să fie palpitant, dar pe noi antrenorii, ne omoară de inimă. Dacă mai trecem prin câteva meciuri de genul acesta, o să ne scoateți cu ambulanța spre spital”, a spus în încheiere Laszlo Balint.

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

P

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X