logo logo
Fotbal flash

Ultimul loc de play-off îl vom ști joi, după ultima partidă din sezonul regular, Sepsi-FCU Craiova

13 Martie 2023

 

Card image

Disputate duminică la aceiași oră, jocurile dintre FCSB- Sepsi și Hermannstadt- FCU Craiova, s-au încheiat cu victorii la limită ale echipelor gazde, FCSB, respectiv Hermannstadt. Pentru FCSB, Octavian Popescu a înscris în minutul 21, iar pentru Hermannstadt, a marcat Henriques (autogol), minutul 69.

Formația FCU Craiova a pierdut, deși scorul final putea să-i fie favorabil, ținând cont că au avut cel puțin trei ocazii clare de gol, în minutul 7, prin Gabriel Iancu; minutul 42, prin Bahassa și în minutul 61, prin Giovanni, în toate aceste faze, șuturile celor trei jucători au nimerit bara porții lui Letica.

În celălalt joc de pe Arena Națională, nu au fost asemenea ratări, ca pe stadionul din Sibiu, meciul a fost mai echilibrat, în special în partea a doua, atunci când Cristiano Bergodi a efectuat unele schimbări în angrenajul echipei. După introducerea lui Tudorie, acesta a avut și singura mare ocazie de a egala, în minutul 75, însă portarul Târnovanu s-a opus.

După aceste rezultate, lupta pentru ultimul loc de play-off rămâne deschisă între Sepsi și FCU Craiova și se va tranșa joi, după partida restantă din etapa a 23-a, ce se va disputa la Sfântu Gheorghe. În prezent, FCU Craiova, cu 40 puncte, ocupă locul 6, iar locul 7 este ocupat de Sepsi, cu 39 puncte.

Cu victoria obținută, FCSB totalizează 57 puncte și își păstrează locul 3, fiind la trei puncte în spatele echipei CFR Cluj, care are un joc mai puțin disputat. Pentru Hermannstadt, cu 32 puncte, victoria i-a adus un pic de liniște, ținând cont că și-a îmbunătățit situația din clasament, ocupând locul 11, cu 32 puncte.

Declarația antrenorului echipei Sepsi, Cristiano Bergodi, după eșecul cu FCSB

Antrenorul echipei Sepsi, Cristiano Bergodi, a declarat după înfrângerea suferită cu FCSB, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Am făcut un meci slab în prima repriză, iar în a doua, un pic mai bine. A fost în general, un meci în care n-am contat în atac, am pierdut și astăzi FCSB au fost mai buni. În prima repriză am intrat probabil cu presiune, apăsați. Am intrat cu teamă, n-am ținut de minge deloc și acest lucru s-a simțit. De acum, noi trebuie să ne gândim numai la meciul de joi. Jucătorii nu știau în timpul partidei evoluția scorului de la Sibiu. Mie mi-a spus cineva de pe bancă în ultimele 10 minute cât este scorul. Nu ne-am gândit deloc la meciul Craiovei, pentru că nu trebuia să facem așa.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

Demonstrație de fotbal produsă de Real Madrid pe Anfield, cu Liverpool, scor 5-2

 

Card image