logo logo
Fotbal flash

U Craiova se califică în sferturile Cupei României, după victoria lejeră cu Minaur Baia Mare

28 octombrie 2021

 

Card image

Până în prezent se cunosc 5 echipe calificate în sferturile de finală ale Cupei României: FC Voluntari, ACSO Filiași (liga a 3-a), Chindia, FC Argeș și U Craiova. După terminarea ultimelor 3 jocuri, programate astăzi, vom avea tabloul complet. Cea mai mare surpriză o reprezintă formația din liga a 3-a, ACSO Filiași, care a ajuns în sferturile de finală, printre victimele acesteia, sunt UTA Arad, eliminată în 16-zecimi și Hermannstadt Sibiu.

În singura partidă disputată miercuri la Baia Mare, pe stadionul Viorel Mateianu, U Craiova a învins formația locală Minaur, ce activează în liga a 3-a, seria a 10-a (fiind și liderul la zi al clasamentului, cu 22 puncte, cu scorul de 4-0, fiind un adevărat antrenament pentru echipa condusă de pe bancă de Laurențiu Reghecampf.

Golurile echipei Universiatea au fost marcate de: Gustavo, 9; Marius Constantin, 15 (pen); Mihai Bălașa, 54 și Elvir Koljic, 55. Singura ocazie mare de gol a celor de la Minaur, a fost cea din minutul 75, atunci când în urma unei lovituri libere de la distanță executată de Stanciu, mingea deviată i-a pus probleme portarului Lazar, care a salvat spectaculos.

Față de ultima partidă din campionat, Laurențiu Reghecampf, și-a odihnit câțiva titulari pentru jocul de Cupă, fiind vorba de portarul Pigliacelli, fundașii Valerică Găman, Nicușor Bancu și atacantul Andrei Ivan. Următorul joc al Universității, este cel din etapa a 14-a, ce se va disputa sâmbătă pe Ion Oblemenco, împotriva echipei CS Mioveni.

Reacția antrenorului echipei Universitatea Craiova, Laurențiu Reghecampf, după calificarea în sferturile de finală ale Cupei României

Antrenorul echipei Universitatea Craiova, Laurențiu Reghecampf, a declarat după calificarea în sferturile de finală ale Cupei României, la televiziunea Digi, următoarele: „Obiectivul nostru a fost să câștigăm meciul, să încercăm să marcăm cât mai repede. Având în vedere condițiile în care am jucat, foarte frig în momentul de față, gazonul nu a fost în condițiile cele mai bune, dar ne-am descurcat și este important că ne-am calificat. N-am odihnit pe nimeni, am introdus în teren jucătorii care erau cel mai bine pregătiți. Având în vedere că în trei zile jucăm acasă cu Mioveni, trebuie să pregătim și acet meci. M-am temut și de accidentări, dar acesta este riscul meseriei.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Franța învinge Belgia în semifinala Ligii Națiunilor și va juca duminică, finala cu Spania

 

Card image