logo logo
Fotbal flash

U Craiova realizează scorul etapei, cu ultima echipă clasată, Academica Clinceni

19 octombrie 2021

 

Card image

În epilogul etapei a 12-a, din Liga 1, U Craiova a obținut scorul etapei, 5-0, cu ultima echipă din clasamentul Ligii 1, Academica Clinceni. Partida s-a disputat luni pe stadionul Ion Oblemenco, primenit cu un nou gazon, care a arătat excelent. Cel mai bun jucător de pe teren a fost atacantul Craiovei, Andrei Ivan, cu două pase decisive și un gol marcat.

Golurile au fost marcate de către Dan Nistor, '12; Jovan Markovic, '14; Nicușor Bancu, '24; Andrei Ivan, '70 și Ante Roguljic, '90+3. Scorul putea fi și mai mare, dacă în minutul 53, Houri nu rata un penalty, acordat în urma unui henț în careu comis de Florin Achim. Diferența de scor nu a fost întâmplătoare, jocul echipei Universitatea s-a îmbunătățit mult sub comanda lui Laurențiu Reghecampf, este drept că nici adversara nu i-a pus mari probleme.

După acest rezultat, U Craiova ocupă locul 5 în clasament, cu 22 puncte, în vreme ce Academica Clinceni, cu Ionuț Chirilă pe bancă, ocupă ultimul loc, cu numai 3 puncte. Academica nu a reușit să obțină nicio victorie în aceast campionat. Ultimul rezultat notabil al celor din Clinceni, a fost în etapa a 11-a, când a obținut egal, pe propriul teren cu FC Botoșani.

Declarația antrenorului U Craiova, Laurențiu Reghecampf, după succesul cu Academica

Antrenorul echipei Universitatea Craiova, Laurențiu Reghecampf, a declarat după victoria categorică cu Academica Clinceni, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Ce am schimbat la echipă de când am venit? Am încercat doar să-i fac pe jucători să înțeleagă că, au valoare, au calitate, trebuie să joace mult mai repede, să folosească toate calitățile pe care le au, spiritul de echipă, devotament, lucruri pe care le fac în general, la echipele pe care le antrenez. Pentru mine, Andrei Ivan, este un jucător fenomenal. Dacă se va pregăti în continuare așa, va fi foarte greu să-l oprești. Poate juca pe orice poziție în atac, este un jucător care vede jocul foarte bine, foarte altruist. Dacă va continua așa, în scurt timp, nu îl vom mai vedea la Craiova.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

După marile ratări ale jucătorilor echipei UTA, CFR Cluj se întoarce acasă cu toate punctele

 

Card image