../Imagini-010-2020/Botosani-Craiova-0-0

U Craiova obține egal în partida cu FC Botoșani și revine cel puțin provizoriu pe prima poziție

București, 22 Noiembrie 2020

Sâmbătă, într-o partidă din cadrul etapei a 11-a, din Liga 1, disputată pe stadionul Municipal din Botoșani, formația FC Botoșani și U Craiova, au terminat la egalitate, scor 0-0, după un meci în care portarul gazdelor a apărat excelent, iar Ofosu a evoluat modest împotriva foștilor săi coechipieri.

Cu toate că U Craiova a căutat să suplinească lipsa lui Koljic, prin transferul lui Mamut și completarea lotului cu Mihai Căpățână și a lui Ofosu, jocul nu este așa cum și-ar fi dorit fanii craioveni, ultimele două rezultate și-au spus cuvântul: înfrângere acasă cu Chindia și acest egal obținut cu FC Botoșani.

FC Botoșani și-ar fi dorit un scor mai bun după această partidă, întrucât venea după două înfrângeri consecutive, dar au întâlnit un adversar dificil și deocamdată atât au putut, iar locul 11 din clasament, pe care-l ocupă cel puțin provizoriu cu numai 12 puncte, la 3 puncte de locul retrogradabil direct, trebuie să dea mult de gândit conducerii tehnice a clubului, în frunte cu antrenorul Marius Croitoru.

Arbitrul inițial la centru, care a fost delegat, Istvan Kovacs, a aflat cu 10 minute înainte de joc că are un rezultat pozitiv la testul Covid 19 și a fost înlocuit în mare grabă cu Bogdan Dumitrache, care a arbitrat în general bine partida.

Declarația antrenorului Corneliu Papură (U Craiova), după egalul obținut cu FC Botoșani:

Tehnicianul echipei U Craiova, Corneliu Papură, a declarat după egalul cu FC Botoșani, la canalul de televiziune Telekom Sport, următoarele: „În ultimele trei meciuri, Botoșaniul nu a câștigat niciodată împotriva Craiovei. În această seară, consider că trebuia să marcăm. Nu știu dacă și câștigam jocul, dar meritam să înscriem unul sau două goluri. Am avut câteva situații destul de bune de a marca. Debutul meu pe bancă a fost puțin cam complicat, în sensul că, nu cunoșteam foarte bine jucătorii, timpul foarte scurt. Așteptam să cunosc jucătorii care s-au transferat în vară, într-un joc, nu-i simțisem niciodată practic, să văd ce potențial au, dar în general, a fost ok. La Craiova este presiune, știm la ce ne angajăm, iar noi vrem să câștigăm fiecare meci. Obiectivul nostru este să câștigăm fiecare meci, dacă anul trecut ne-am bătut la titlu, de ce n-am face și în anul acesta.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X