București, 23 Septembrie 2018

U Craiova învinge FC Viitorul, scor 2-0, într-unul din cele mai frumoase meciuri ale etapei

Craiova-Viitorul-2-0-et-9

Sâmbătă, pe stadionul Ion Oblemenco, în fața unei asistențe numeroase, Universitatea Craiova a câștigat meciul cu FC Viitorul, scor 2-0, urmare a golurilor marcate de atacantul Elvir Koljic, în minutele 5 și 48.

Jucătorii lui Gheorghe Hagi au pasat destul de bine, diferența fiind făcută de vigoarea și ambiția elevilor lui Devis Mangia, care au făcut cel mai bun meci din această ediție de campionat, în lipsa lui Mitriță, remarcând-use atacantul Elvir Koljic.

În afara celor două goluri, Universitatea Craiova a mai avut două bare, în minutele 19 și 25, prin Valentin Mihăilă și respectiv, Kelic, în timp ce, elevii lui Gheorghe Hagi, au avut trei situații de a marca, toate în repriza secundă, prin Voduț, în minutele 54, 55 și Ianis Hagi, în minutul 67.

Tehnicianul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat după înfrângerea cu U Craiova, la televiziunea Telekom, următoarele: „A fost o Craiova, mai iute, mai bună ca noi, mai adaptată la terenul care a fost. În prima repriză, au jucat mult mai bine ca noi, după aceea, în repriza a doua, eu zic că a fost una echilibrată. Am avut șansa noastră, două ocazii foarte mari cu Voduț. Lăsând la o parte cele două bări ale lor, primele șuturi pe poartă au fost goluri și felicităm Craiova, pentru că au jucat foarte bine.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

Vasile-Maftei-2018

Citește și: După trei etape, Rapid București preia șefia clasamentului seriei a 2-a, din Liga a 3-a

Sâmbătă pe stadionul Giulești, Rapid învinge cu scorul de 5-0, într-o partidă televizată de Digi Sport 1, echipa Delta Dobrgea Tulcea,...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X