v
logo logo
Fotbal flash

U Craiova este învinsă pe Ghencea de FCSB, la scor de neprezentare

03 septembrie 2023

 

Card image

Într-o partidă a etapei a 8-a, disputată sâmbătă pe stadionul din cartierul Ghencea, FCSB a reușit victoria cu U Craiova, scor final 3-0. La modul cum au evoluat jucătorii lui Laurențiu Reghecampf, nici nu puteau emite pretenții de la acest joc. Jucătorii echipei FCSB în schimb, au evoluat cu multă determinare, fiind primii la minge, făcând un pressing avansat.

Conform statisticilor, degeaba U Craiova a avut o posesie superioară și și-au creat mai multe situații de gol, au fost depășiți la capitolul șuturilor pe poartă, FCSB având un raport de 7/1.

Omul meciului a fost mijlocașul echipei FCSB, Darius Olaru, autor al unei duble, în minutele 13 și 45. Celălalt gol al echipei FCSB, a fost marcat în minutul 21, de fundașul lateral Risto Radunovic. Atacantul Andrea Compagno și-a dorit să înscrie și el, dar în minutul 4 a avut o ocazie imensă, mingea reluată cu capul a lovit bara porții lui Popescu.

După acest rezultat, FCSB ocupă locul 1 în clasament, cu 18 puncte, fiind urmată de CFR Cluj, 16 puncte. Locurile 3 și 4 sunt ocupate de Rapid și U Craiova, ambele cu câte 14 puncte, despărțite de golaveraj. Etapa a 9-a se va relua după meciurile Naționalei, peste două săptămâni, atunci când FCSB va evolua în deplasare cu Farul, iar U Craiova va primi vizita echipei Sepsi.

Declarația antrenorului echipei U Craiova, Laurențiu Reghecampf, după eșecul cu FCSB

După înfrângerea suferită cu FCSB, antrenorul echipei U Craiova, Laurențiu Reghecampf, a declarat la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Prima repriză a fost foarte slabă din toate punctele de vedere, n-am fost agresivi, multe mingii pierdute, primim goluri din posesia noastră. Sunt foarte multe momente când arătăm ca o echipă normală, nu ca o echipă care ne dorim să câștigăm, indiferent de adversarul pe care îl întâlnim, trebuie să avem o altă reacție. Trebuie să-mi fac și eu analiza, poate n-am ales cei mai buni jucători pentru primul 11, poate ar trebui ca mai mulți jucători să gândească și să pună mai mult suflet, pentru ceea ce fac în anumite momente, nu întotdeauna. Nu dau vina pe nimeni, am pierdut ca o echipă și trebuie să ne revenim. Cel mai tare mă deranjează atitudinea, faptul că nu intrăm în contact cu adversarul. Markovic și Câmpanu n-au făcut parte din lot, după antrenamentele din săptămâna aceasta, am decis să-i lăsăm acasă.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

Rapid continuă seria de rezultate slabe, iar după 4 etape ocupă un loc de mijloc al plutonului

 

Card image