../Imagini-08-2020/Elvir-Koljic

U Craiova este invicibilă după patru etape și încă o victorie obținută sâmbătă cu Voluntari

București, 20 Septembrie 2020

Sâmbătă pe stadionul Ion Oblemenco, U Craiova a învins FC Voluntari, scor 2-1 și trece din nou pe prima poziție a clasamentului, continuând-uși seria invicibilității. Chiar dacă scorul este unul strâns, diferența a făcut-o Elvir Koljic, care a deschis scorul în minutul 34, cu o execuție de mare atacant, apoi a venit golul victoriei, unul de toată frumusețea înscris din lovitură liberă de Cicâldău,în minutul 71.

FC Voluntari a dat o replică bună, reușind să egaleze în minutul 57, prin Cristian Costin, speculând unele breșe în apărarea gazdelor, acolo unde antrenorul Cristiano Bergodi, mai are de pus la punct unele lucruri.

Atacantul echipei U Craiova, Elvir Koljic este golgheterul la zi al Ligii 1, cu 5 goluri, reușind performanța să înscrie în fiecare partidă disputată în această ediție de campionat, eclipsind-ul pe Andrei Ivan, care atunci când are o ocazie de gol, o și ratează cu multă seninătate.

În etapa următoare, U Craiova va juca la Pitești, cu FC Argeș. Din trei meciuri disputate, piteștenii au un singur punct obținut și vor evolua în această duminică în deplasare cu FCSB, încercând să profite de subțirimea lotului de jucători al bucureștenilor, datorată cazurilor de Covid.

Declarația atacantului Valentin Mihăilă, după victoria echipei U Craiova cu Voluntari:

Atacantul echipei U Craiova, Valentin Mihăilă, a declarat după victoria cu FC Voluntari, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Sunt fericit că a câștigat echipa, am luat cele trei puncte, ceea ce ne propusesem înainte de meci. Mi-am ajutat echipa și sper să o fac în continuare. Voluntariul ne și egalase, are un lot foarte bun și un start de sezon foarte bun. Nu au fost foarte multe ocazii reale ale Voluntariului, au avut o posesie foarte bună. Chiar eu am avut două ocazii și puteam să și pasez. Am fost puțin egoist, dar mi-am încercat șansa. Îmi doresc să înscriu, ca orice atacant. Golul dă încredere, dar sunt bucuros că am reușit o partidă mai bună decât cea de la Viitorul.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X