logo logo
Fotbal flash

U Cluj produce surpriza etapei și obține rezultat de egalitate, pe terenul echipei FCSB

18 iulie 2022

 

Card image

Duminică, pe Arena Națională, într-un meci al primei etape din Superliga României, FCSB și U Cluj au terminat la egalitate, scor final 1-1, după un joc în care nou promovata U Cluj, a evoluat excelent, iar cei din camera VAR, au avut mult de muncă, în special în prima repriză, analizând îndelung trei faze litigioase.

Clujenii au reușit să deschidă scorul în minutul 45+4, prin Adrian Bălan, din centrarea lui Ioan Filip, revenind de la cabine, cu un moral excelent. Golul egalizator al bucureștenilor, a fost înscris de Florin Tănase, dintr-un penalti obținut tot de el, în minutul 54, la un fault inexplicabil în careu, comis de portarul Andrei Gorcea.

Cei 15 mii de fani ai FCSB, au plecat dezamăgiți de la stadion, întrucât își doreau victorie în startul de sezon, mai ales că evoluau împotriva unei nou promovate.

Pentru FCSB, urmează jocul de joi din UEFA Conference League, în deplasarea de la Tbilisi cu FC Saburtalo, după care, în etapa a 2-a, vor evolua duminică pe stadionul Giulești cu Rapid. Jucătorii U Cluj, vor evolua tot duminică, pe propriul teren cu U Craiova.

Declarația atacantului echipei U Cluj, Adrian Bălan, după egalul cu FCSB

Autorul golului echipei U Cluj, Adrian Bălan, a declarat după egalul obținut cu FCSB, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Dacă ne zicea cineva înainte de meci că rezultatul de 1-1, ar fi fost bun, dar am avut și șansele noastre astăzi, de a pleca cu cele trei puncte. Noi suntem mulțumiți de joc, de cum am tratat acest meci și este un lucru îmbucurător. Știam că cei de la FCSB au jucători de calitate și pe care nu trebuia să-i lăsăm să se întoarcă cu fața spre poartă. Asta ne-a spus Mister, toată săptămâna, i-am ascultat indicațiile și eu zic că a ieșit un joc pe măsură.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Meci decisiv pentrul locul 3 la CE U19, al Naționalei României cu Slovacia

 

Card image