../Imagini-06-2020/Botosani-Craiova-0-2.jpg

Trei puncte mari obținute la Botoșani de U Craiova, după două penalti-uri

București, 20 Iulie 2020

Duminică la Botoșani, Universitatea Craiova a câștigat cu 2-0 partida cu FC Botoșani, din playoff-ul Ligii 1, etapa a 8-a, grație a două penalti-uri comise de același jucător, Andrei Chindriș.

Cele două penalti-uri de care a beneficiat Universitatea Craiova, au fost transformate fără emoții de Alexandru Cicâldău, minutul 72 și Gustavo, minutul 90+4. În afara celor două goluri, Universitatea a avut ocazii mai multe de gol, cea mai clară fiind în minutul 17, atunci când Cosic a reluat cu capul și portarul Pap salvează de pe linia porții, iar fără VAR, nu se știe dacă mingea a depășit sau nu linia imaginară.

După acest rezultat, Universitatea Craiova conduce în clasament cu 44 puncte, fiind urmată pe locul secund, de CFR Cluj, cu 40 puncte și un joc mai puțin. FC Botoșani, cu 29 puncte se situează pe locul 4, fiind urmată de FCSB cu 28 puncte și un joc mai puțin disputat.

Meciul din etapa următoare din deplasare al echipei lui Marius Croitoru, cu CFR Cluj, va fi destul de interesant. În funcție de jocul rezultatelor, inclusiv cel din finala Cupei României, FC Botoșani poate rata participarea în Europa League. Dacă vor învinge la Cluj sau vor scoate un egal, pentru trupa lui Croitoru, va fi meciul vieții, titlul se va duce la Craiova și cresc șansele lor pentru participarea în Europa League.

Declarația lui Cristiano Bergodi, după victoria cu FC Botoșani:

Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Cristiano Bergodi, a declarat după victoria cu FC Botoșani, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Știam că vom avea un meci foarte greu, dar este bine că am câștigat. În prima repriză, am avut un joc crispat, nu am arătat bine. În a doua repriză, cred eu că am jucat bine și am avut și ocazie mare de a câștiga la un scor mai amplu. Vreau să-mi felicit băieții pentru că nu este ușor să câștigăm aici, totuși meritul este pentru ei. Și cu Corneliu Papură echipa juca bine, dar am schimbat ceva la faza defensivă. Echipa se apără bine și chiar dacă am mai luat gol, eu sunt mulțumit de joc, echipa se strânge bine, se repliază cu atacanții de bandă. Acest lucru trebuia schimbat la această echipă. Meciul cu Astra va fi decisiv și probabil chiar dacă am câștiga, vom ajunge la ultimul meci cu CFR, atunci va fi probabil un alt meci decisiv pentru titlu.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

P

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X