../Imagini-07-2020/Petrolul-Farul-1-2

Trei puncte mari obținute de Farul, pe terenul Petrolului, scor 2-1

București, 02 Septembrie 2020

Luni, într-un meci din prima etapă a Ligii a 2-a, disputat pe stadionul Ilie Oană, Farul a obținut victoria cu Petrolul, scor 2-1, întrucât jucătorii lui Ianis Zicu, au crezut în propriile forțe și nu au renunțat la gândul că nu pot obține toate punctele, până în ultimul minut de joc, atunci când au marcat golul victoriei prin Cosmin Bârnoi.

Petrolul reușise deschiderea scorului prin fundașul Valentin Ticu, în urma unei lovituri libere și a unei gafe a portarului constănțean Udeanu. Farul a echilibrat jocul după primirea golului, reușind apoi să egaleze dintr-un penalti, în minutul 31, prin mijlocașul Antonio Cruceru.

Între minutele 60 și 65, Petrolul a avut câteva ocazii mari de gol prin Șaim, minutul 60, în urma unei lovituri libere, portarul Farului, Udeanu a respins în transversală. Tot Șaim a mai trimis din interiorul careului în minutul 65, iar portarul Udeanu s-a făcut remarcat.

Sâmbătă, Farul va juca la Constanța cu Aerostar, într-un meci al etapei a 2-a, o echipă destul de ambițioasă, care i-a pus probleme celor de la U Cluj în prima etapă, iar Petrolul va juca în deplasare cu CSM Reșița.

Declarația antrenorului echipei Farul, Ianis Zicu, după succesul cu Petrolul:

După victoria cu Petrolul, Ianis Zicu, antrenorul echipei Farul, a declarat la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Am avut și ghinion că am primit golul repede, dar așa cum le-am spus jucătorilor la pauza meciului, am încredere în toți jucătorii. În momentul când un jucător greșește, chiar și decisiv, toți ceilalți trebuie să-i fie alături de el, să-i ofere sprijin. Lucrul acesta s-a văzut, am sperat din primul minut că putem să câștigăm în această seară. Știam că nu au un ritm foarte bun, am reușit să punem presiune mare pe ei. Nu erau o echipă omogenă și nu sunt încă pregătiți, așa cum a spus și antrenorul lor, înainte de începutul partidei. A fost o partidă grea, mă bucur că am câștigat primul meci în deplasare. Este un început mult mai bun decât în sezonul trecut. Echipa noastră are omogenitate și putem să punem probleme oricărui adversar. Mă gândesc la promovare, pentru că acesta este scopul meu.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X