../Imagini-01-2021/Sepsi-CFR-0-1

Trei puncte mari obținute de CFR Cluj în deplasare cu Sepsi, în lupta pentru titlu

București, 18 Ianuarie 2021

Partida de la Sfântu Gheorghe, disputată duminică în cadrul etapei a 17-a, dintre Sepsi și CFR Cluj, se anunța una cu un rezultat neprevăzut, mai ales că se disputa în localitatea de la polul frigului, s-a încheiat cu victoria elevilor lui Edi Iordănescu, scor 1-0.

Golul echipei CFR Cluj, a fost marcat în minutul 72, prin Gabriel Debeljuh, dintr-o centrare excelentă a lui Valentin Costache.Eșecul gazdelor a fost cauzat în mare măsură și eliminării lui Bouhenna, în minutul 49, jucând practic o repriză în 10 oameni.

Mai putem consemna, accidentarea destul de serioasă a lui Florin Ștefan, fiind lovit involuntar, de propriul coechipier, portarul Niczuly, după o intervenție în săritură destul de imprudentă. Florin Ștefan a fost transportat de urgență cu ambulanța la spital, în urlete de durere, iar diagnosticul pus a fost, conform site-ului Look Sport, de fractură deschisă la cotul mâinii stângi și va lipsi de pe gazon o perioadă bună de timp.

Pe finalul partidei, Mitrea putea egala în urma unei lovituri libere de la 16 metri, dar mingea a fost deviată în corner. În minutele de prelungiri, echipei CFR Cluj nu i s-a acordat un penalti, la un henț în careu, după șutul puternic din marginea careului aparținând lui Debeljuh, dar în lipsa VAR-ului, considerăm că atât centralul Ovidiu Hațegan și asistentul nu au observat infracțiunea, fiind o greșeală omenească.

După acest rezultat, CFR Cluj, cu un joc mai mult disputat, totalizează 37 puncte, egalând FCSB și ocupă locul secund în clasamentul Ligii 1. Sepsi ocupă în continuare locul 4, cu 28 puncte. În etapa următoare, CFR Cluj se deplasează luni la Mediaș, pentru jocul cu Hermannstadt, iar Sepsi va juca tot acasă, sâmbătă cu Astra.

Declarația antrenorului Edi Iordănescu (CFR Cluj), după victoria cu Sepsi:

Antrenorul echipei CFR Cluj, Edi Iordănescu, a declarat după victoria cu Sepsi, conform site-ului Telekom Sport, următoarele: „Sigur este o victorie importantă și asta rămâne. Sunt conștient că de mâine, vorbim deja de alte jocuri, dar punctele rămân. Mă așteptam, cum am spus înaintea jocului, la un meci foarte greu, pentru că am întâlnit o adversară extrem de competitivă. Ei au avut două zile în plus pentru a pregăti jocul și a se reface, noi două zile în minus și cu un drum extrem de lung. Chiar dacă suntem o echipă pregătită fizic și puternică în general, am avut o primă repriză cea mai slabă, de când eu sunt la CFR, n-am avut prospețime, mereu am fost întârziați în acțiuni, am luat decizii greșite. Adversarii au fost primii la minge, iar Bălgrădean ne-a făcut să intrăm cu 0-0 la pauză. În repriza a doua, am beneficiat și de om în plus, dar am clarificat la pauză unele lucruri și jocul s-a schimbat, culminând cu faptul că am reușit să marcăm și am avut ocazia să închidem jocul, să facem 2-0.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X