București, 14 Februarie 2019

Tottenham a învins Dortmund, scor 3-0, în prima manșă din optimile Champions League

../Imagini-002-2019/Tottenham-Dortmund-3-0

Stadionul Wembley a găzduit miercuri, partida tur din optimile Champions League, dintre Tottenham și Dortmund, încheiată cu scorul de 3-0, în favoarea britanicilor. Deși în clasamentul din Bundesliga, Dortmund are o singură înfrângere și este pe primul loc după 21 etape, în partida de pe Wembley, a reușit o primă repriză echilibrată, iar în cea de-a doua parte, s-a văzut nevoită să primească nu mai puțin de trei goluri.   

Autorii celor trei goluri ale formației Tottenham, au fost: Son Heung-Min, 47', Vertonghen, 83' și Llorente, 86'. Prin urmare Tottenham a luat o opțiune serioasă pentru calificarea în sferturi, urmând să-și ia măsurile de precauție pentru returul de la Dortmund, ce se va disputa pe 05 Martie.

Managerul echipei Tottenham, Mauricio Pochettino, a declarat după meci, conform BBC Sport, următoarele: „A fost o a doua jumătate de meci fantastică, prima jumătate a fost una dificilă, a fost un joc dificil de la început, fiind greu de găsit cea mai bună soluție pentru ambele formații. După primul gol, echipa a început să se simtă confortabil, apoi am jucat cu mai multă încredere. Am o mulțime de jucători talentați, avem o echipă incredibilă, sunt mulțumit de toți jucătorii, singura problemă este că putem juca doar 11 și nu 22.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-001-2019/Rafa-Benitez

Citește și: Newcastle o împiedică pe Manchester City în lupta la titlu în Premier League

Marți, într-un meci al etapei a 24-a din Premier League, disputat pe stadionul St. James Park din Newcastle, echipa locală a reușit o victorie muncită cu Manchester City...

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X