Surpriza etapei a 24-a, Chindia obține toate punctele din deplasarea de la Giurgiu

București, 08 Februarie 2020

../Imagini-01-2020/Astra-Chindia-1-2

În uvertura etapei a 24-a, Chindia Târgoviște învinge în deplasare Astra Giurgiu, scor 2-1, urmare a unui joc excelent, în care și-a dorit mai mult victoria. Cele trei puncte obținute de elevii lui Viorel Moldovan, sunt importante și pentru moralul acestora, întrucât la Giurgiu se obțin greu puncte. Astra este la prima înfrângere pe teren prpriu în aceatsă ediție de campionat, iar pentru statisticieni, Chindia a reușit să obțină toate punctele din confruntările directe cu Astra în această ediție.

Chindia a meritat pe deplin victoria, a jucat pragmatic, iar ocaziile de gol cele mai mari, tot ei le-au avut, ce mai mare fiind cea a lui Yameogo din minutul 74, când bara transversală s-a opus deschiderii scorului.

Pentru Chindia, au marcat Cristian Neguț, minutul 81 și Yameogo, minutul 83, în timp ce Astra a redus din diferență în ultimul minut al prelungirilor, prin Mihai Răduț.

Declarația tehnicianului echipei Chindia, după partida cu Astra

După joc, antrenorul echipei Chindia, Viorel Moldovan, a declarat la televiziunea Digi, următoarele: „Consider că am făcut un joc consistent, din toate punctele de vedere. Am punctat când a trebuit și chiar puteam să ne mărim avantajul la 3-0. Până la urmă, mă deranjează acest gol încasat pe final de joc. Și așa am încasat destul de multe goluri, dar oricum vreau să-mi felicit băieții pentru jocul prestat, pentru atitudine. Aveam nevoie de aceste puncte și mă bucur pentru ele. O să vedeți în continuare schimbări masive la echipă. Vreau să construesc o echipă solidă, o echipă cu caracter, o echipă care să nu retrogradeze. Pe această cale, vreau să le transmit târgoviștenilor și suporterilor noștri că voi schimba echipa total. Am nevoie de oameni care să se bată, să transpire și să-și dea viața pe teren. Am apelat la aceste modificări, am avut mare încredere în acești băieți pe care i-am ales.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X