Steaua a promovat în Liga a 2-a, după dubla victorie în barajul cu CS Afumați

București, 31 Mai 2021

../Imagini-06-2021/Steaua-promovare-Liga-2

Duminică la Afumați, în returul barajului cu CS Afumați, Steaua a câștigat cu 2-1. Reamintim că în partida tur, disputată pe 22 Mai, Steaua a învins la București cu scorul de 2-0 și se califică în Liga a 2-a, cu scorul general de 4-1. În prima etapă a barajelor de calificare, Steaua a eliminat Moștiștea Ulmu, iar CS Afumați, elimina FCSB 2.

Golurile din partida de duminică de la Afumați, au fost marcate pentru Steaua, de George Călinţaru 3' și Emilian Pacionel 90', respectiv, Adrian Popa 45', pentru CS Afumați.

Întrucât în tribuna stadionului din Afumați, au avut acces doar 14 fani Steaua, datorită restricțiilor Covid 19 și al celor 10% din locuri rezervate echipelor vizitatoare din capacitate, după festivitatea de premiere a jucătorilor, jucătorii steliști și fanii, au continuat sărbătorirea evenimentului în afara stadionului din Ghencea.

Declarația antrenorului echipei Steaua, Daniel Oprița, după promovarea în Liga a 2-a

După victoria cu CS Afumați, antrenorul echipei Steaua, Daniel Oprița, a declarat la canalul TV Telekom Sport, următoarele: „A fost un meci greu și terenul a fost greu, pentru că a plouat destul de tare înainte, dar băieții și-au făcut treaba, au avut atitudine, știam că au calitate, au valoare. În meciurile acestea există presiune și trebuie să-i înțelegem și pe ei. Ați văzut când am ajuns la stadion, ce suporteri ne așteptau, aproape că ne-au dat lacrimile. Până în minutul 90, când am dat 2-1, eu tot aveam emoții, așa sunt eu trăiesc la intensitate. Trebuie să merg după acest final, să văd cum stau cu sănătatea, pentru că în acești doi ani și acum cu barajele nu a fost ușor.”

„O să mergem în Gencea la întâlnirea cu suporterii, dar important este să se bucure băieții, este meritul lor. Vreau să plec acum în vacanță cu familia, n-am fost de doi ani. Mie mi se termină contractul, am îndeplinit ce mi s-a cerut, mai departe nu mai contează. Aș dori să mi se propună un contract profesionit, dacă nu, sunt bucuros că am reușit să-mi îndeplinesc obiectivul”, a sups în încheiere Daniel Oprița.

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X