../Imagini-06-2020/Florin-Tanase.jpg

Start debordant de campionat pentru FCSB, punctaj maxim, niciun gol primit, după 2 jocuri

București, 31 August 2020

Un start de campionat, nici că se putea mai bun pentru FCSB, cu un bilanț excelent, două victori cu același scor 3-0 și locul 1 în clasament. După victoria din prima etapă cu Astra din deplasare, duminică pe Arena Națională, a învins și FC Viitorul, cu același scor 3-0.

Golurile echipei FCSB au fost înscrise de Forin Tănase, '3; Sebastian Mladen, '50 (autogol) și Ionuț Vână, '90+1. Deși nu a marcat, Denis Man, a fost cel mai bun jucător de pe teren, coautor la două din cele trei goluri, cel al lui Tănase și Vână. Deși de multe meciuri Denis Man, joacă constant bine, este de neînțeles de ce antrenorul Echipei Naționale, Mirel Rădoi, nu l-a convocat la lotul mare.

FCSB a meritat pe deplin victoria, în primele 60 de minute au făcut un pressing excelent, cu acțiuni de atac în mare viteză, după care, probabil datorită oboselii pe final au scăzut ritmul meciului. Cei de la FC Viitorul, au dat o replică palidă și numai întâmplarea a făcut ca la pauză, să nu intre la cabine cu cel puțin trei goluri încasate.

Peste două săptămâni, când se va relua campionatul, FCSB va juca la Voluntari, în vreme ce FC Viitorul va avea din nou un meci greu, pe propriul teren cu U Craiova, echipă ce are tot punctaj maxim la fel ca și FCSB și FC Botoșani.

Declarația lui Denis Man, după victoria cu FC Viitorul:

Atacantul echipei FCSB, Denis Man, a declarat după victoria cu FC Viitorul, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Am început foarte bine acest meci, am înscris foarte repede, acest lucru ne-am propus de la începutul partidei. Ne bucurăm că reușim să legăm victoriile și jocul nostru merge spre bine. În ultimul timp, toată lumea declară împotriva noastră, toată lumea ne ia la mișto, noi încercăm să jucăm și să le răspundem pe teren dacă putem. În seara aceasta ne-a ieșit și sperăm să continuăm pe aceiași linie. Startul nostru mai bun, față de alte sezoane, consider că este datorat schimbării atitudinii, se și vede aceasta, de trei meciuri înscriem câte trei goluri pe meci. Ne bucurăm în același timp că nu luăm gol.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X