logo logo
Fotbal flash

Sheriff Tiraspol, surpriză în istoria Ligii Campionilor, învinge Real Madrid chiar pe Bernabeu!

29 septembrie 2021

 

Card image

Sheriff Tiraspol, buturuga mică, cum a fost considerată, a reușit să răstoarne carul mare, Real Madrid, în partida din cadrul grupei D, a Ligii Campionilor, disputată marți pe stadionul Santiago Bernabéu și încheiată cu scorul de 2-1, în favoarea echipei din Republica Moldova.

Pentru Real Madrid, a marcat Karim Benzema, 65' (pen), iar pentru Sheriff, au punctat Jasur Yakhshiboev, 25' și Sebastien Thill, 90'. În formula de start, a echipei Sheriff, nu a fost nici un component de naționalitate moldoveană.

În această ediție a Ligii Campionilor, Sheriff Tiraspol s-a calificat în grupe, pornind de la primul tur preliminar al calificărilor, producând deja eliminări surprinzătoare, în turul 3, și play-off, al unor echipe precum Steaua Roșie Belgrad și respectiv, Dinamo Zagreb.

În clasamentul grupei D, Sheriff, cu două victorii, ocupă prima poziție cu 6 puncte, urmată de Real Madrid, 3 puncte, urmate de Inter și Shakhtar, cu câte 1 punct. În etapa a 3-a, Sheriff va juca la Milan, cu Inter, iar Real Madrid, în deplasare cu Shakhtar, partide ce se vor disputa pe 19 octombrie.

Reacții după victoria echipei Sheriff, cu Real Madrid

După eșecul pe teren propriu cu Sheriff, antrenorul echipei Real Madrid, italianul Carlo Ancelotti, a delcarat, conform site-ului oficial al UEFA, următoarele: „Mai mult decât îngrijorați, suntem supărați. Am jucat cu intensitate și am arătat bine. Am pierdut din cauza detaliilor mici, chiar dacă echipa a jucat bine. Micile detalii ne-au costat acest joc. Este o lecție pentru noi în viitor, întrucât este o înfrângere pe care nu o meritam. Cred că, în cele din urmă, totul a mers bine pentru ei și rău pentru noi. Am ratat trei puncte, iar grupa este deschisă. Trebuie să câștigăm următorul nostru joc.”

Antrenorul echipei Seriff, Yuriy Vernydub, a declarat conform aceleiași surse: „Suntem fericiți după un astfel de joc împotriva Madridului. Sunt atât de plin de emoție și sunt recunoscător băieților mei pentru ceea ce au făcut. Știam că va trebui să ne apărăm. Am făcut asta bine și am contracarat foarte bine și am reușit să înscriem golul victoriei chiar la final. Sunt fericit și mândru echipăa mea, de acești băieți. Suntem pe drumul cel bun și vom continua. Nu ne gândim încă la faza următoare, încă nu am făcut nimic extraordinar, doar mergem pas cu pas înainte. Mai avem de jucat patru jocuri foarte importante, iar când vine vorba de ultima etapă a grupei, atunci vom vorbi despre următoarea rundă."

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

P

Joi, într-o conferință de presă, președintele lui Dinamo a prezentat ultimele 4 achiziții

 

Card image