București, 04 Ianuarie 2020

Sevilla, adversara CFR-ului din 16-zecimile Europa League, a remizat acasă cu Athletic

../Imagini-010-2019/Sevilla-Athletic-1-1

Vineri, în prima partidă oficială pentru Sevilla, a etapei a 19-a, din La Liga, adversara echipei CFR Cluj, din 16-zecimile Europa League, a remizat pe propriul teren, scor 1-1 cu Athletic Bilbao.

Formația Athletic Bilbao, a controlat jocul în prima repriză, a reușit să și deschidă scorul în minutul 14, prin mijlocașul Ander Capa. Sevilla a reușit egalarea în minutul 60, urmare a unui autogol, al stoperului Unai Nunez. După golul primit, portarul echipei Athletic, Unai Simon, a tras de timp cât a putut, simulând diverse accidentări.

Partida de pe stadionul Ramón Sánchez Pizjuán din Sevilla, la care au asistat 38 mii de spectatori, nu a avut un nivel spectaculos ridicat, însă jucătorii ambelor echipe au evoluat cu multă determinare, cu multe faulturi de ambele părți. După acest rezultat, Sevilla ocupă în continuare locul 3 cu 35 puncte, din 19 jocuri, în spatele echipelor Barcelona, locul 1 cu 39 puncte și Real Madrid, locul 2 cu 37 puncte. Formația Athletic Bilbao, ocupă locul 7 în clasamentul La Liga, cu 29 puncte, din 19 jocuri.

Reamintim că, CFR Cluj întâlnește pe propriul teren Sevilla, în partida tur din 16-zecimile Europa League, pe data de 20 ferbruarie, returul fiind programat peste o săptămână, la Sevilla.

Declarația lui Julen Lopetegui, după prima partidă oficială pentru Sevilla, a anului 2020

Antrenorul echipei Sevilla, Julen Lopetegui a recunoscut că a trebuit să caute alternative pe timpul pauzei, întrucât Athletic conducea pe tabelă după prima repriză, declarând, conform site-ului oficial al clubului, următoarele: "Este clar că a doua parte a fost mai bună decât prima. A trebuit să căutăm alternative, le-am căutat și am făcut o a doua parte în care am fost cu mult peste adversar. Am ratat cel de-al doilea gol. Am avut șanse foarte clare de a marca și nu a fost să fie. Întotdeauna avem ambiția de a câștiga cele trei puncte, acasă sau afară. Trebuie să continuăm și să muncim mai mult.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-010-2019/Dortmund-Leipzig-3-3

 

Citește și: Derby-ul din Bundesliga dintre Dortmund și Leipzig, s-a încheiat cu scorul de 3-3

În etapa a 16-a, intermediară din Bundesliga, la Dortmund pe stadionul Signal Iduna Park, s-au confruntat marți, echipele Dortmund și Leipzig...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X