București, 14 Februarie 2019

Sergio Ramos, la cea de-a 600 partidă sub culorile clubului Real Madrid

../Imagini-002-2019/Ajax-Real-1-2-gol-Benzema

Victoria echipei Real Madrid din partida cu Ajax, scor 2-1, din turul optimilor Champions League, disputată miercuri la Amsterdam, avea să însemne pentru fundașul și totodată căpitanul echipei Sergio Ramos, cea de-a 600 prezență sub culorile albe, în cele 14 sezoane petrecute pe Santiago Bernabeu.   

Golurile de pe stadionul Johan Cruijff Arena, la care au asistat 52000 de spectatori, au fost realizate de Hakim Ziyech, minutul 75, pentru Ajax, respectiv Karim Benzema, minutul 60 și Marco Asensio, minutul 87.

Căpitanul echipei Real Madrid, Sergio Ramos, a declarat după victoria de la Amsterdam, conform site-ului oficial al clubului madrilen, următoarele: „Vreau să mulțumesc oamenilor pentru afecțiunea și sprijinul pe care mi-l dau, ceea ce înseamnă că mă trezesc în fiecare zi, cu dorința de a reprezenta în continuare această echipă, ca căpitan. Am multe amintiri, a implicat sacrificii masive și efort constant pe parcursul multor ani. Asta înseamnă că am 600 de apariții pentru club și să sper că mă pot bucura de mult mai mult.”

„Fotbalul nu are doar rolul de a face doar jocuri frumoase, este vorba despre citirea jocului, iar Real Madrid a făcut asta foarte bine în seara asta. Ne-am creat spații pentru a rupe ritmul lor mare. Contraatacurile noastre au rupt linia de presiune și am marcat două goluri, ceea ce este important în ceea ce privește calificarea. Eu sunt un avocat mare al sistemului VAR și, treptat, va face fotbal mai corect, uneori a lucrat împotriva noastră și în seara asta un gol al lor a fost anulat, ceea ce a fost important. Nu voi putea juca în meciul retur din cauza cartonașului galben încasat la sfârșitul jocului”, a spus în încheiere Sergio Ramos.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-001-2019/Atalanta-Juve-3-0

Citește și: Atalanta învinge clar Juventus, scor 3-0 și se califică în semifinalele Cupei Italiei

Atalanta nu a dat nicio șansă echipei Juventus, cu o apărare apatică, în partida din sferturile de finală ale Cupei Italiei, disputată miercuri...

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X