../Imagini-09-2020/Karim-Benzema

Sergio Ramos, după victoria Realului cu Inter: Când câștigi, echipa își recâștigă încrederea

București, 04 Noiembrie 2020

În sfârșit, Real Madrid sparge gheața și obține prima victorie în grupa B a Champions League, în partida disputată marți, pe stadionul Alfredo Di Stéfano din Madrid, din cadrul etapei a 3-a, scor 3-2, cu Inter. Golurile au fost marcate de Benzema, 25', Sergio Ramos, 33' și Rodrygo, 80', pentru Real Madrid, respectiv, Martínez, 35' și Perišić, 68', pentru Inter.

După celălalt rezultat din grupa B, Șahtior v Monhengladbah, scor 0-6, formația germană ocupă prima poziție în clasament, cu 5 puncte, urmată de Real Madrid și Șahtior, ambele cu câte 4 puncte. Pe ultima poziție, o regăsim pe Inter, cu 2 puncte.

Declarații după partida Real Madrid v Inter Milano, scor 3-2, conform site-ului oficial al UEFA:

Antrenorul echipei Real Madrid, Zinédine Zidane, a declarat următoarele: "Lucrurile sunt întotdeauna tensionate, atunci când ai un adversar puternic în față. Am suferit, dar am meritat victoria. Am început foarte bine, făcând un pressing avansat, așa cum ne place. Trebuie să fim fericiți, poți face întotdeauna lucrurile mai bine, dar ne bucurăm de victorie. Este întotdeauna greu împotriva adversarilor puternici și trebuie să crezi, chiar până la final."

Antonio Conte, antrenorul formației Inter, a declarat: „Cred că acest tip de pași sunt necesari pentru creșterea echipei noastre. Nu știu câte echipe pot juca așa cum am făcut aici la Madrid în această seară. rezultatul nu este cel pe care îl doream, dar este și o lecție importantă pentru noi. Detaliile sunt decisive la acest nivel și trebuie să faci totul perfect, dacă vrei să câștigi jocuri ca acesta. Cu toate acestea, mentalitatea echipei, mă face foarte fericit. Creștem exponențial în opinia mea. Madridul a tratat acest joc ca pe o finală, dar am jucat la egalitate cu ei. Există încă nouă puncte în joc, cred că putem lupta în continuare pentru calificare. De asemenea, avem nevoie de ceva mai mult noroc, deoarece cred că meritam mai mult din primele trei jocuri.”

Fundașul Sergio Ramos a marcat 100 de goluri cu Real Madrid, declarând următoarele: „A fost un joc tare. Au o latură foarte solidă, cu un stil de joc foarte definit. Am reușit să obținem un rezultat bun în final și să ne asigurăm trei puncte foarte importante. Când câștigi echipa recâștigă încrederea. Știam că va fi un joc pe viață și pe moarte. I-am lăsat puțin în prima repriză și în UEFA Champions League nu îți poți permite să faci asta."

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X