../Imagini-05-2020/Sepsi-Iasi-5-1.jpg

Sepsi învinge Poli Iași, în manșa tur din semifinalele Cupei României, scor 5-1

București, 25 Iunie 2020

După un joc excelent, Sepsi a reușit o victorie categorică, scor 5-1 cu Politehnica Iași, în partida tur a semifinalelor Cupei României și este aproape calificată pentru FINALĂ.

Partida disputată miercuri pe stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe, a pornit cum nu se poate mai rău pentru echipa gazdă! După faultul în careu al lui Celea, asupra lui Klimavicius, din minutul 3, arbitrul cu ecuson FIFA, Ovidiu Hațegan, a arătat penalti pentru Iași, fără să clipească și a trimis în tribune pentru proteste, pe antrenorul Leo Grozavu.

Andrei Cristea a transformat cu siguranță penalti-ul, iar gazdele au reușit să egaleze în minutul 25, prin Achahbar, care urma să mai marcheze al doilea gol al său, în minutul 75. Au mai marcat pentru Sepsi, Lorand Fulop, minutul 52, Nicolae Carnat, minutul 79 și Karanovic, minutul 87.

Jucătorii echipei Poli Iași, au dat o replică palidă echipei Sepsi, în special în repriza secundă, când au primit patru goluri, fiind mai mult cu gândul la situația lor din campionat, unde sâmbătă la Ploiești se va confrunta cu o contracandidată la retrogradare, Chindia Târgoviște.

Declarația lui Gabriel Vașvari, după victoria cu Politehnica Iași:

Mijlocașul echipei Sepsi, Gabriel Vașvari, a declarat după victoria cu Poli Iași, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „A fost o victorie muncită, după un joc foarte bun în această seară. Nu a fost deloc ușor, pentru că noi veneam după acea deplsare cu Dinamo, în care a fost terenul foarte greu, am jucat mai mult de o repriză în 10 oameni. Astăzi am dat dovadă de caracter și am reușit să obținem o victorie categorică. Mai avem un meci la Iași, dar în mare măsură cred că calificarea este jucată, dar nu trebuie să ne culcăm pe o ureche, să tratăm serios și meciul de acolo și să putem să ne bucurăm de finală. Celor de la Iași, le va fi foarte greu să întoarcă rezultatul, noi suntem o echipă solidă și bine organizată.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

P

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X