logo logo
Fotbal flash

Scor egal între FCU Craiova și Sepsi, într-un meci din ultima etapă a turului de campionat

07 Noiembrie 2021

 

Card image

Într-o partidă din cadrul etapei a 15-a, disputată sâmbătă, pe stadionul Ion Oblemenco, FCU Craiova și Sepsi, au terminat la egalitate, scor final 1-1, rezultat ce mulțumește ambele formații, după aspectul jocului și al ocaziilor clare de gol.

Pentru FCU Craiova, a marcat atacantul Claudiu Bălan, în minutul 52, în vreme ce, pentru Sepsi, a marcat Kevin Luckassen, în minutul 57. De altfel cei doi marcatori sunt și golgheterii fiecărei echipe, Bălan cu 4 goluri marcate, iar Luckassen, cu 3 goluri.

Prima parte a meciului a fost una echilibrată, iar cea mai mare ocazie de gol a fost cea a lui Bogdan Mitrea din ultimul minut de joc, atunci când după ce a reluat cu capul, portarul echipei craiovene Robert Popa, s-a făcut remarcat. În repriza secundă, în afara celor două goluri, nu au fost alte situații clare de gol.

După rezultatul consemnat, cele două echipe sunt pe locurile 12 (Sepsi) și 13 (FCU Craiova), ambele cu câte 14 puncte. După pauza competițională, se va relua și returul Ligii 1, iar FCU Craiova se va deplasa pe 21 noiembrie la Pitești, pentru jocul cu FC Argeș și tot în deplasare va evolua și Sepsi, pe stadionul Dinamo, cu Academica Clinceni, în data de 19 noiembrie.

Declarația antrenorului echipei Sepsi, Cristiano Bergodi, după egalul cu FCU Craiova

Antrenorul echipei Sepsi, Cristiano Bergodi, a declarat după egalul obținut cu FCU Craiova, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Poate sunt două puncte pierdute, pentru că oricum chiar dacă noi am egalat și la singura ocazie pe care au avut-o, noi am riscat ceva. Nu a fost un meci prea reușit pentru noi, dar în general se putea mai bine, pentru că astăzi ne-am mulțumit cu puțin. Trebuie să muncim și să ne îmbunătățim jocul pe faza ofensivă. Cred eu că și astăzi puteam câștiga meciul, dar dacă te mulțumești cu puțin, este foarte greu. Trebuie să înțeleagă și jucătorii că trebuie mai multă dăruire și dorință pentru a câștiga un meci.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

U Craiova realizează scorul etapei, cu ultima echipă clasată, Academica Clinceni

 

Card image