România U23 învinsă de Mexic, în primul amical preolimpic de la Marbella, scor 0-1

București, 06 Iunie 2021

../Imagini-06-2021/Marius-Marin-Romania

Sâmbătă, la Marbella selecționata României U23, a pierdut la limită cu Mexic U23, într-un joc amical de pregătire pentru Olimpiada de la Tokyo, din această vară. Golul echipei mexicane, a fost marcat în minutul 76, de fundașul Jesus Angulo, cu un șut din interiorul careului, în care apărarea echipei României a fost descoperită.

Cu un pic de atenție, echipa condusă de pe bancă de Nicolae Dică, putea termina la egalitate, deoarece meciul a fost unul strâns, fără ocazii clare de gol, la ambele porți. Jucătorii echipei noastre, au avut două lovituri libere din afara careului, în rest, portarii celor două echipe Aioani și respectiv Malagon, n-au prea avut mult de lucru.

Din echipa României, am putut remarca pe Octavian Popescu și pe căpitanul Marius Marin. În schimb, Valentin Costache a prins o zi slabă, față de partidele în care evoluează la CFR Cluj. După joc, antrenorul echipei Nicoalae Dică, a declarat că se simte în echipă lipsa unor jucători, din motive obiective, care ar fi eligibili la Olimpiada de la Tokyo, precum Denis Man, Ianis Hagi, Valentin Mihăilă și Florinel Coman.

România a evoluat în următoarea formulă de echipă: Aioani – Boboc, Manea, Nedelcu (Ricardo Grigore, 88), Velisar (Rațiu, 78) – Câmpanu (George Ganea, 61), Marius Marin (Perianu, 88), Octavian Popescu (Marco Dulca, 61), Ciobanu (Miculescu, 78), Mățan – Costache..

Declarația mijlocașului Marius Marin, după eșecul României U23 cu Mexic

Despre căpitanul echipei României U23, mijlocașul Marius Marin, care a ajuns în 2016 în Italia, de la Poli Timișoara, se cunoaște că a evoluat la Sassuolo, apoi la Catanzaro și acum la Pisa în Serie B. După jocul pierdut cu Mexic, Marius Marin a declarat, pentru canalul oficial Youtube al FRF, următoarele: „A fost un meci foarte bun de pregătire, cu echipa Mexicului, care la ultima Olimpiadă a fost printre primele 5 echipe. Ne-am descurcat foarte bine, am avut atitudine, dorință de a câștiga. Nu cred că ne-au pus mari probleme echipa Mexicului, dar per total, am făcut un joc bun. Mexicul a prezentat o echipă matură, să zic așa, având în vedere că au jucători în lot din 1997 în mare parte și cred că după părerea mea se vor lupta pentru o medalie la Olimpiadă.”

Întrebat ce ne-a lipsit să obținem un rezultat bun, Marius Marin a declarat: „Ne-a lipsit prospețimea în ultimii 20 de metri, pentru că am început bine, am avut posesie, am avut atitudine. Sperăm ca în meciul cu Australia să continuăm așa și să profităm de ocaziile pe care le vom avea. În repriza a doua, am făcut pasul înapoi, pentru că sunt mulți jucători, de exemplu eu, care vin după trei săptămâni de pauză, în care nu m-am pregătit.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X