../Imagini-010-2020/Robert-Lewandowski

Robert Lewandowski a câștigat Globe Soccer Awards 2020, decernat la festivitatea de la Dubai

București, 28 Decembrie 2020

În cadrul festivității pentru decernarea premiilor anuale de la Dubai, Globe Soccer Awards 2020, ce a avut loc duminică, la care au participat printre alții și Președintele FIFA, Gianni Infantino, echipa anului a fost atribuită clubului Bayern Munchen, titlul de antrenor al anului, a fost decernat lui Hansi Flick (Bayern Munchen), iar Robert Lewandowski a fost desemnat jucătorul anului. Jucătorul secolului a fost desemnat Cristiano Ronaldo. Totodată, fostul antrenor al FC Bayern, Pep Guardiola, a fost numit antrenor al secolului la evenimentul din Dubai.

Pentru atacantul Robert Lewandowski, a fost a treia onoare individuală după ce a fost votat Jucătorul anului de către UEFA și cel mai bun jucător FIFA din anul 2020.

Declarația antrenorului Hansi Flick și atacantului Robert Lewandowski (Bayern), după decernarea premiilor Globe Soccer:

În cadrul discursului său, după primirea trofeului, Robert Lewandowski a declarat: „Acest trofeu înseamnă foarte mult pentru mine. Aș dori foarte mult să mulțumesc echipei mele și antrenorilor npștri. Este incredibil ceea ce am realizat. Un mesaj special pentru tatăl meu, care mă urmărește din cer. Din păcate, el nu a putut niciodată să mă privească jucând ca profesionist. Cu toate acestea, el a fost alături de mine pentru primii pași în fotbal și mi-a dat credința că aș putea câștiga premii. Acest premiu îmi amintește de timpul petrecut cu tatăl meu.”

Antrenorul anului, Hansi Flick, a declarat după primirea trofeului, următoarele: „Este o mare onoare să primesc premiul Globe Soccer. Nimic din toate acestea nu ar fi fost posibil fără echipa incredibilă din jurul meu. Am cei mai buni jucători, iar antrenorii secunzi ai mei a avut un rol important. Am dat tot ce am putut în ultimii ani și am încercat să pregătim jucătorii pentru totul. Echipa a devenit din ce în ce mai încrezătoare și mai bună pe parcursul sezonului - și asta revine antrenorilor.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X