București, 17 Septembrie 2018

Remiza dintre CFR Cluj și FCSB, nu-l mulțumește pe finanțatorul Becali și își critică dur echipa

Faza-meci-CFR-FCSB-1-1-et-8

După egalul obținut de FCSB la Cluj, în partida din etapa a 8-a, disputată Duminică, finanțatorul echipei bucureștene, Gigi Becali își critică dur echipa și conducerea tehnică, pentru jocul prestat, mai ales că golul marcat de Coman, a fost un cadou făcut de clujeni.

În intervenția telefonică de la televiziunea Digi, Gigi Becali a început să-l critice dur pe autorul golului, Florinel Coman, pentru gestul făcut de după gol, spunând că nu este normal să-și arate mușchii, că nu aleargă suficient și că este fumător. Nici antrenorul Nicolae Dică și Mihai Stoica nu au scăpat de critici, Gigi Becali a spus că așteaptă să se termine turul de campionat și dacă jocul echipei nu se schimbă, îi vor demite pe toți, motivând că investește în fotbal și vrea să câștige din fotbal.

Întrebat dacă este mulțumit de meci, Gigi Becali a spus: „Cum să fiu mulțumit de meci, când joci cu trei jucători, ce acesta este meci! N-am condus noi cu 1-0, ei ne-au dat nouă cadou. Noi n-am jucat decât cu Stan, Benzar și Bizonul în seara asta. Dacă era să faci schimbări la pauză, trebuia să faci șapte. Dacă nu știi pe cine să scoți, normal că nu mai faci deloc la pauză, când trebuie să faci șapte! Numai pase la adversar, Nedelcu pe 16 metri, Filip vreo șapte pase la adversar. Așa fotbal ca în seara asta, n-am văzut în viața mea. Noi am întâlnit acum, un CFR rănit. CFR nu este ăsta, este mai puternic decât cel de astăzi de 100 de ori!”

Despre Florinel Coman, Becali a spus că este nemulțumit de ratarea din minutul 11, când din situație excelentă a șutat slab, spunând: „Dacă din 8 metri, ai ocazie, dă mă gol, aștepți să-ți dea pasă adversarul ca să dai gol. Ce mușchi îți arăți mă, dacă ești fotbalist dă gol!”

„Noi am pierdut azi la mijlocul terenului, care este praf! Numai pase la adversar. Mă gândesc că le dau 10-15 mii de Euro la jucători ca ăștia și nu-mi vine să cred! Câteodată îmi vine să mă las de fotbal definitiv. Tu Nedelcule, dai mingea la adversar să-ți dea gol, ce faci dormi? Nu este pat pe terenul de fotbal. Am dat bani pe el, două milioane, dar degeaba. La mijloc trebuie jucători puternici. N-ai mijlocul terenului, nu câștigi. Îl lași pe Djokovic să de cu capul, să dea la poartă”, a mai spus în încheiere Gigi Becali.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

Mihai-Roman-gol-cu-FCSB

Citește și: FCSB pierde două puncte acasă cu FC Botoșani, într-o partidă a etapei a 7-a

După eliminarea din grupele Europa League, cei din conducerea tehnică a echipei FCSB, declarau la unison, că de acum încep relansarea pentru câștigarea titlului,...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X