logo logo
Fotbal flash

Real Madrid învinge în deplasare Inter, în grupa D, cu un gol venit în ultimul minut de joc

16 septembrie 2021

 

Card image

Într-o partidă a primei etape din grupa D, a Champions League, disputată miercuri la Milano, pe stadionul Giuseppe Meazza, Inter a pierdut cu scorul de 1-0, în fața echipei Real Madrid, în prezența a 37 mii de spectatori.

Golul înscris de Rodrygo, în minutul 89, a venit într-un moment în care se aștepta finalul unui meci echilibrat, în care ambele echipe ar fi fost mulțumite cu câte un punct.

În celălalt joc al grupei D, Sheriff Tiraspol a învins cu scorul de 2-0, echipa Shakhtar și se poziționează în fruntea clasamentului, alături de Real Madrid, despărțite de golaveraj. În etapa a 2-a, ce se va disputa pe 28 septembrie, Real Madrid se va confrunta acasă cu Sheriff Tiraspol, iar Shakhtar va primi vizita echipei Inter, partidă ce se va disputa la Kiev.

Reacția lui Carlo Ancelotti, antrenor al echipei Real Madrid, după victoria cu Inter

Carlo Ancelotti, antrenor al echipei Real Madrid, a declarat după victoria cu Inter, conform site-ului oficial al UEFA, următoarele: „Este o victorie foarte importantă, foarte dificilă, foarte complicată. O performanță completă, chiar dacă am văzut greșeli. Echipa a avut o atitudine bună. Aspectele defensive nu au fost rele. În prima jumătate a trebuit să ne apărăm, cu scopul de a avea mai multe șanse de contraatac. Dar în prima repriză nu am contraatacat suficient de bine. Ceea ce s-a schimbat după pauză a fost că l-am lăsat pe Vinícius mai „deschis". Inter a avut o intensitate mai mare în prima repriză, dar a scăzut forța în partea a doua. Pe Rodrygo l-am folosit pe flancuri mult mai mult pentru a construi. Echipa mea știa că trebuie să suferim. Această echipă nu are doar calitate, are și angajament și acesta este cel mai important lucru."

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

P

CFR Cluj pierde lamentabil și al doilea joc cu Steaua Roșie, scor 1-2

 

Card image