logo logo
Fotbal flash

Real Madrid învinge în deplasare Barcelona, scor 2-1, în prezența a peste 86000 de spectatori

25 octombrie 2021

 

Card image

Clasicul spaniol, disputat duminică pe Camp Nou, dintre Barcelona și Real Madrid, a atras ca un magnet din nou, o prezență destul de mare pe stadion, mai exact 86422 spectatori, precum și preluarea în direct a partidei de televiziuni pentru milioanele de telespectatori de pe aproape tot mapanondul.

Partida a fost una destul de tacticizată, cu ocazii de gol la ambele porți, însă Real Madrid, a fost echipa mai pragmatică, reușind să deschidă scorul prin David Alaba, în minutul 32, în urma unui contraatac purtat în mare viteză. Golul al doilea al madrilenilor, a venit în minutul 90+3, având-ul ca autor pe Lucas Vasquez. Barcelona a reușit să înscrie golul de onoare în ultimul minut de joc al prelungirilor partidei (90+7), prin Sergio Aguero.

După acest rezultat, Real Madrid, cu un joc mai puțin disputat, ocupă poziția secundă a clasamentului, cu 20 puncte, în vreme ce Barcelona, cu numai 15 puncte și tot cu un joc mai puțin disputat, ocupă locul 9. În etapa a 11-a, Real Madrid va întâlni pe Bernabeu formația Osasuna (locul 6 cu 18 puncte), iar Barcelona va evolua în deplasare cu Vallecano (locul 7, cu 16 puncte).

Declarația antrenorului echipei Real Madrid, Carlo Ancelotti după victoria cu Barcelona, scor 2-1

După victoria de pe Camp Nou în primul Clásico al sezonului, antrenorul lui Real Madrid, Carlo Ancelotti, a declarat la conferința de presă, conform site-ului oficial al clubului Real Madrid, următoarele: „Meciul a fost unul practic, inteligent. Am evoluat defensiv foarte bine. În prima repriză puteai începe atacurile din spate, am ratat niște pase și nu am putut să facem și mai mult. Echipa are calitate și trebuie să te bucuri de acest lucru. Sunt fericit pentru că sunt 3 puncte și jocul a fost dificil. Victoria cu Barcelona nu a fost una ușoară, nu a fost un joc simplu.”

„Suntem fericiți că am câștigat, pentru că El Clásico este cel mai important joc. Am câștigat aici, suntem fericiți, dar din păcate sunt doar 3 puncte. Nu-mi place să intru în cealaltă echipă, am ieșit bine, iar Barcelona, ​​​​cum am spus mai înainte, a făcut un joc bun și nu poți să-i învinovățești pentru nimic”, a spus în încheiere Carlo Ancelotti.

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

În epilogul etapei a 11-a, Academica Clinceni și FC Botoșani, au terminat la egalitate, scor 1-1

 

Card image