../Imagini-01-2021/Real-Celta-2-0

Real Madrid întrerupe seria de 6 rezultate excelente ale echipei Celta și trece pe primul loc

București, 03 Ianuarie 2021

După victoria cu scorul de 2-0, a echipei Real Madrid în partida cu Celta, disputată sâmbătă pe stadionul Alfredo di Stéfano din Madrid, formația lui Zinedine Zidane, a trecut provizoriu pe prima poziție a clasamentului din LaLiga, cu 36 puncte, cu un punct peste Atletico, care are 3 meciuri mai puțin disputate. Altfel spus, Real Madrid păsește cu dreptul în noul an și obține trei puncte importante în lupta cu Atletico, pentru un nou titlu de campioană.

Cele două goluri au fost marcate de Lucas Vasquez, minutul 6 și Marco Asensio în minutul 53. Față de partida din etapa anterioară, când Real a terminat la egalitate în deplasare cu Elche, de data aceasta, jucătorii au fost mult mai concentrați și nu au dat nicio șansă celor de la Celta, cu toate că aceștia veneau după o serie de 6 șocuri excelente, în care reușiseră să adune 16 puncte din 18 posibile, sub conducerea antrenorului argentinian Eduardo Coudet.

Cel mai bun jucător de pe teren a fost mijlocașul echipei Real, croatul Luka Modric, care a știut să creioneze mai toate acțiunie de atac, după care, Lucas Vasquez, autorul unui gol și a pasei de gol pentru Asensio. De la Celta, golgheterul LaLiga, Iago Aspas, a fost înlocuit datorită unei accidentări, în minutul 51.

Declarația atacantului Marco Asensio (Real Madrid), după victoria cu Celta Vigo:

După victoria cu Celta, atacantul lui Real Madrid, Marco Asensio, a declarat conform site-ului oficial al clubului madrilen, următoarele: „Sunt mulțumit de victorie și pentru punctele obținute. Echipa a evoluat strălucit atât în apărare cât și în atac. Știam că aceasta a fost o zi extrem de importantă pentru noi. Din punct de vedere personal, sunt foarte fericit, mă simt bine și este primul meu gol al sezonului. Vorbisem înainte de joc, despre cum am putea pune probleme echipei adverse, câștigând mingea sus și așa s-a dovedit. Trebuia să ne concentrăm asupra noastră și știam că, dacă ne facem bine treaba, vom obține cele trei puncte.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X