Real Madrid elimină Liverpool, în sferturile UCL și se califică în semifinalele

București, 15 Aprilie 2021

../Imagini-04-2021/Benzema

Miercuri, pe stadionul Anfield, formația locală Liverpool a evoluat în returul sferturilor de finală din Champions League, împotriva echipei Real Madrid, scorul final fiind de 0-0, tocmai bun pentru madrileni pentru calificarea în semifinalele competiției, întrucât în meciul tur disputat la Madrid, scorul a fost de 3-1.

Real Madrid nu a contat în această partidă pe atac, s-a mulțumit să se apere cât mai bine și i-a reușit, iar portarul Thibaut Courtois și-a făcut pe deplin datoria. Prima intervenție salvatoare a acestuia, a fost cea din minutul 11, când a reușit să evite golul la șutul lui James Milner. A urmat apoi, intervenția foarte bună din minutul 46, la ocazia lui Roberto Firmino.

Conform statisticilor partidei, raportul ocaziilor de gol a fost net favorabil elevilor lui Klopp, de 16/7. Totodată și la capitolul posesie, britanicii au stat mai bine, 53/47. În semifinalele Champions League, Real Madrid va întâlni în partida tur, ce se va disputa la Madrid, tot o formație britanică, Chelsea, iar în cealaltă semifinală, PSG va întâlni Manchester City, prima manșă se va disputa la Paris, într-una din datele de 27 sau 28 Aprilie, returul fiind programat pe 4 sau 5 Mai.

Declarația antrenorului Zinedine Zidane (Real Madrid), după egalul cu Liverpool

La conferința de presă de după meci, antrenorul echipei Real Madrid, Zinedine Zidane a declarat conform site-ului oficial al clubului, următoarele: „Am știut să suferim. A fost normal într-un meci din sferturile de finală. Am controlat bine jocul și sunt fericit pentru băieți. A fost foarte important să mergem la runda următoare și din punct de vedere emoțional ne dă mai multă forță. Ne bucurăm să ne calificăm, dar nu am câștigat nimic. Luptăm în ambele competiții. Sunt mândru de echipă și de ceea ce facem. Trebuie să continuăm. Ne gândim doar să ne odihnim și să ne gândim la următorul joc împotriva lui Getafe. Am ales pentru startul partidei această opțiune, cu Valverde pe aripă. Sunt mândru de efortul depus de Benzema, Asensio, Vinicius Jr. Am suferit, mai ales în a doua jumătate.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X