../Imagini-01-2021/Osasuna-Real-0-0

Real Madrid a trebuit să se mulțumească și cu un egal, după meciul cu Osasuna

București, 10 Ianuarie 2021

Real Madrid nu a avut nici un șut pe poartă în prima repriză, în deplasarea de la Pamplona cu Osasuna, dar nici în partea a 2-a, a meciului disputat sâmbătă, din cadrul etapei a 18-a, Real Madrid nu a reușit să străpungă apărarea gazdelor, bine organizată. Rezultatul de 0-0, nu mulțumește niciuna dintre formații.

După aspectul jocului, Real Madrid nu a putut să scoată mai mult din această partidă, terenul a fost pe unele locuri acoperit cu zăpadă, a nins aproape pe toată durata partidei, dar instalația de încălzire a împiedicat formarea gheții pe suprafața de joc și nedepunerea unui strat mai gros de zăpadă.

Cea mai mare ocazie de gol a Realului, a fost în minutul 49, atunci când portarul celor de la Osasuna, Sergio Herrera, reușește să respingă spectaculos peste poartă, șutul lui Marco Asensio. Cei de la Real Madrid, au avut două goluri anulate corect, pentru poziții de ofsaid, având ca protagoniști pe Karim Benzema și Toni Kroos, în minutele 61 și respectiv 89.

După acest rezultat, Real Madrid rămâne pe locul doi în clasamentul LaLiga, cu 37 puncte, cu un punct mai puțin decât Atletico, echipă care la acest moment are trei meciuri mai puțin disputate. Osasuna rămâne și ea pe aceiași poziție retrogradabilă, cu 15 puncte, locul 19.

Declarația antrenorului Zinedine Zidane (Real Madrid), după egalul cu Osasuna:

Zinedine Zidane a declarat la conferința de presă de la stadionul El Sadar, după meciul împotriva echipei Osasuna, conform site-ului oficial al clubului madrilen, următoarele: „Suntem puțin supărați pentru că nu am reușit mai mult. Nu a fost un joc de fotbal. Condițiile erau dure. Acesta este sentimentul cu care plecăm după meci și tot ce s-a întâmplat în aceste două zile. Nu știm când ne vom întoarce la Madrid. Fie că este mâine, fie poimâine. Dar acesta este fotbalul. Ei bine, nu a fost chiar un joc de fotbal astăzi. Trebuie să-l acceptăm și să ne gândim la jocul de joi.”

În încheiere, Zinedine Zidan, a mai adăugat: „Jocul trebuia amânat, am jucat pentru că ne-au spus că trebuie să jucăm. Am văzut cu toții ceea ce am văzut. În cele din urmă am jucat și atât. Trebuie să ne recuperăm și să ne gândim la următorul joc. Nu sunt scuze pentru starea terenului. Toată lumea vrea să vadă un meci de fotbal, iar condițiile nu au fost favorabile astăzi."

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X