logo logo
Fotbal flash

Rapid trebuie să se mulțumească și cu un punct, după jocul de la Galați cu Oțelul

18 septembrie 2023

 

Card image

Antrenorul echipei Oțelul Galați, Dorinel Munteanu și-a făcut bine temele pentru jocul împotriva Rapidului, disputat duminică la Galați, în prezența a 11600 de spectatori, reușind să-și așeze bine jucătorii în teren și dă dea o replică neașteptat de puternică echipei Rapid, care venea favorită pentru acest joc, după 3 victorii consecutive.

Echipa Rapid, condusă de pe bancă de Cristiano Bergodi, după modul cum s-a prezentat, trebuie să se mulțumească cu punctul obținut. Portarul echipei Rapid și al Echipei Naționale, Horațiu Moldovan a avut câteva intervenții de excepție, contribuind decisiv la punctul obținut. Jucătorii rapidiști, fără excepții, au părut puțin obosiți începând cu jumătatea reprizei secunde, fără determinare.

Jocul Rapidului a avut de suferit, din minutul 28, atunci când mijlocașul Răzvan Oaidă a părăsit terenul, după o accidentare. Nici jucătorii introduși pe parcursul jocului, nu au adus un plus de valoare. În ultimul minut al prelungirilor partidei, mijlocașul Kait, a primit cartonașul roșu, din partea lui Marian Barbu, fiind eliminat, pentru cumul de cartonașe galbene.

Arbitrul de centru Marian Barbu, a avut o prestație destul de slabă, iar dacă ar trebui să-i acordăm o notă, un 4 ar fi suficient. A scos din buzunar o sumedenie de cartonașe galbene, jucătorilor ambelor echipe, iar dacă vre-un jucător îndrăznea să discute cu el pe un ton normal, era sancționat imediat cu un cartonaș galben.

Declarația portarului echipei Rapid, Horațiu Moldovan, după egalul cu Oțelul

Portarul echipei Rapid, Horațiu Moldovan, a declarat după egalul cu Oțelul, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „A fost un meci foarte dificil și o atmosferă foarte plăcută aici, la Galați. Mă bucur că, s-au întors în Liga 1 și vin atâți oameni la stadion. Oțelul este o echipă bună, care aleargă și chiar și-au dorit să joace, rezultatul este echitabil. După meci, am cântat împreună cu fanii și arătăm în continuare că, suntem împreună și de neclintit, orice s-ar întâmpla.”

„După meciurile de la Națională, sunt chiar bine, am obținut 4 puncte. Acum mă gândesc ce am de făcut aici la Rapid, pentru că mai sunt 4 meciuri până la cele din octombrie ale Echipei Naționale”, a spus în încheiere Horațiu Moldovan.

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
P

 

Farul obține victorie cu HJK Helsinki, în prima manșă a play-off-ului Conference League

 

Card image