logo logo
Fotbal flash

Rapid părăsește Cupa României, după un joc ce trebuie uitat cât mai repede, cu Poli Timișoara

29 octombrie 2021

 

Card image

În ultima partidă a optimilor Cupei României, disputată joi la Timișoara, formația locală Politehnica, ce activează în Liga a 2-a, a produs surpriza acestei runde, reușind o victorie clară, scor 2-0, împotriva echipei Rapid.

La felul cum s-au prezentat giuleștenii, nu puteau emite pretenții mai mari de la acest joc. Vinovatul de serviciu este antrenorul Mihai Iosif, care a alcătuit o formulă de echipă alcătuită mai mult din rezerve, lăsând la București o serie de titulari. Cei intrați pe teren, și-au privit adversarul de sus, considerând că victoria va veni de la sine, evoluând fără determinare și au părut ca o echipă obosită, fără inițiativă, lentă.

Golurile timișorenilor au fost marcate de Gerbi, minutul 21 și Ursu, minutul 70. Pe finalul primei reprize, Rapid putea marca prin Stahl, care a trimis mingea în stâlpul porții, în minutul 42, sau prin Marzouk, cu un minut mai devreme, când a vrut să lobeze peste portar, mingea ieșind în afară.

Reacții după victoria echipei Rapid cu CFR Cluj, scor 2-0

Contactat telefonic după meci de către televiziunea Digi, Președintele echipei Rapid, Daniel Niculae a declarat următoarele: „S-a întâmplat ceea ce s-a văzut și la meciul cu Dinamo. Am arătat rău la meciul cu Dinamo și am arătat rău și-n această seară, din cauza atitudinii. Trebuie să intrăm tot timpul concentrați, indiferent de adversarul pe care-l avem în față. Ne doream să mergem mai departe după acest meci de Cupă. Au fost și foarte multe schimbări în echipă, deoarece ne-am dorit să împrospătăm puțin echipa. Ne lipsește agresivitatea aceea pozitivă, mai ales pe faza ofensivă.”

„Trebuie să tragem linie, să vedem unde am greșit și să nu mai repetăm greșelile.Dacă reușim să facem meciuri bune cu echipele bune ale campionatului, avem probleme cu echipele de genul nostru, de mijlocul clasamentului și atunci, cred eu că problema se pune la atitudine. Un jucător profesionist trebuie să intre concentrat, indiferent de adversarul pe care îl are în față. Și mentalitatea poate fi o cauză, voi vorbi și în această seară cu băieții și în zilele următoare”, a spus în încheiere Daniel Niculae

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Anglia învinge Andorra și este în continuare liderul grupei I, din preliminariile World Cup

 

Card image