logo logo
Fotbal flash

Rapid obține primele trei puncte în Liga 1, după victoria cu Chindia, scor 1-0

19 Iulie 2021

 

Card image

După o absență de 6 sezoane în Liga 1, Rapid a debutat în noul sezon al Ligii 1, cu o victorie la limită cu Chindia, în partida disputată duminică, pe Arena Națională. Cei 15000 fani rapidiști prezenți la meci, dintre care multe femei și copii, au fost ca de obicei la înălțime, punând presiune pe adversar și și-au condus echipa la obținerea celor trei puncte.

Debutul cu dreptul al Rapidului, nu a fost întâmplător, conducerea tehnică și administrativă, cu Daniel Nicolae în funcția de Președinte, s-a mișcat repede pe piața transferurilor, aducând jucători de calitate, iar de acum încolo, rămâne problema omogenității lotului și al relațiilor de joc, iar fanii îi vor susține peste tot.

Adrian Bălan a înscris singurul gol al partidei, în minutul 57. Bălan a blocat respingerea lui Popadiuc la 14 metri, iar din blocajul respectiv, mingea a intrat în plasă. Jucătorii Chindiei au avut câteva ocazii clare de gol, ratate în special prin Daniel Florea, minutele 2 și 83. La ultima ocazie, Daniel Florea singur cu portarul, s-a încurcat în minge și portarul Horațiu Moldovan a respins cu piciorul. În etapa a 2-a, Rapid se va deplasa la Mioveni, pentru jocul de vineri, iar Chindia se va confrunta luni pe stadionul Ilie Oană, cu Sepsi.

Reacții după victoria echipei Rapid, în partida cu Chindia

După înfrângerea cu Rapid, antrenorul Chindiei, Emil Săndoi, a declarat la canalul de televiziune Telekom Sport, următoarele: „Echipa Rapid, a fost purtată spre victorie de spectatori, pentru că au creat o atmosferă fantastică, și-au susținut echipa pe întreaga durată a partidei, au venit în număr mare la stadion. Din păcate, nici noi n-am prea știut să ne descurcăm în condițiile astea și am făcut unele greșeli de poziționare, pe care în condiții normale nu trebuia să le facem. Cred că a fost un joc fără situații clare de a marca, cu un plus pentru Rapid. Consider că victoria Rapidului este meritată, a făcut transferuri importante, iar d.p.v. fizic au stat bine, au experiență deosebită, iar publicul i-a dus spre victorie.”

Autorul golului echipei Rapid, atacantul Adrian Bălan, a declarat după jocul cu Chindia, la televiziunea Digi, următoarele: „A fost un gol, mai mult mucit, din alunecare, poate și norocos. Golul înseamnă foarte mult pentru noi, a fost o presiune mare astăzi, îmi doream să văd foarte mult, acești suporteri minunați la meci. Mă bucur că au venit în număr foarte mare și că am putut să-i facem fericiți.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

P

După Danemarca, Italia este a doua echipă calificată în sferturile de finală ale CE

 

Card image