../Imagini-09-2020/Rapid-Farul-2-1

Rapid învinge Farul, scor 2-1 și reintră în lupta pentru a prinde un loc de play-off

București, 16 Noiembrie 2020

Rapid și Farul, două echipe cu state vechi în analele fotbalului românesc, s-au confruntat duminică pe stadionul din Chiajna, într-o partidă ce a contat pentru etapa a 12-a, din Liga secundă și încheiată cu victoria echipei Rapid, scor 2-1.

Golurile au fost marcate de Cătălin Hlistei, minutul 57 (pen) și Antonio Sefer, minutul 83, pentru Rapid, respectiv Sorin Măzărache, minutul 76, pentru Farul. Trebuie menționat că ambele echipe au terminat jocul, cu câte un jucător în minus, ca urmare a primirii de cartonașe roșii, mai întâi de la Farul, a fost eliminat la faza penalty-ului, Băjan, iar în minutele de prelungiri ale partidei, de la Rapid, a fost eliminat Rareș Lazăr .

Dacă Rapid a câștigat partida, mai mult din entuziasm și dăruire, întrucât venea după o serie de 4 jocuri fără victorie, dintre care trei în campionat și unul în Cupa României, trebuie remarcat jocul echipei Farul, cu Ianis Zicu pe bancă, în care se vede că este o echipă omogenă și bine lucrată la antrenamente.

Cu 17 puncte acumulate, din 11 jocuri, Farul ocupă locul 9, în vreme ce Rapid, cu 16 puncte șiu un joc mai puțin disputat, ocupă locul 12 în clasament. Ambele echipe speră să prindă câte un loc de play-off, cu 9 etape înaintea încheierii sezonului regular, ce se va încheia pe 27 martie 2021, după etapa a 21-a.

Declarația lui Ianis Zicu (antrenor Farul), după înfrângerea cu Rapid:

Antrenorul echipei Farul, Ianis Zicu a declarat după înfrângerea cu Rapid, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Vrem să prindem un loc de play-off, mai sunt 4 meciuri până în iarnă, 3 în campionat și unul în Cupă. Sper să obținem unul din locurile de play-off, pentru că în iarnă, eu sunt primul care voi reacționa, pentru că mi-am asumat un obiectiv și cred că acești jucători, pot să ducă echipa aceasta în play-off. La viitoarele etape, vom arăta la fel, ca până la acest meci. Nu îmi cert jucătorii, pentru că tot ei au adus și punctele pe care le avem în clasament, toți jucătorii sunt importanți. Astăzi, jucătorilor le-a fost un pic teamă, n-au avut luciditate la faze simple, iar lucrul acesta te trage în jos. Chiar și așa, puteam să scoatem un rezultat de egalitate, dacă nu apărea greșeala de la golul doi.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X