v
logo logo
Fotbal flash

Rapid învinge Dinamo, scor 4-0 și urcă pe podiumul clasamentului

02 septembrie 2023

 

Card image

Vineri, pe stadionul Giulești, într-o partidă din etapa a 8-a, Rapid a întâlnit în derby-ul bucureștean Dinamo, la capătul căruia scorul a fost de 4-0. Diferența de valoare a loturilor de jucători ale celor două echipe și-a spus cuvântul, dacă privim pe datele statistice ale partidei, toate în favoarea echipei Rapid.

Suporterii echipei Dinamo, în număr de peste 600, au părăsit peluza stadionului încă din startul partidei, datorită faptului că nu au fost lăsați de oamenii de ordine, să-și etaleze coregrafia.

Golurile au fost marcate de Albion Rrahmani, minutele 35 (pen) și 83; Răzvan Oaidă, minutul 56 și Claudiu Petrila, minutul 61. Cu dubla realizată atacantul echipei Rapid, Albion Rrahmani, are în clasamentul golgheterilor deja 4 reușite, în cele două jocuri în care a evoluat.

Atacantul echipei Rapid, Funsho, a fost cel mai bun jucător de pe teren, el obținând penalti-ul din minutul 35, fiind faultat în careu de Amzar, remarcând-use prin tehnică destul de bună în regim de viteză, hărțuind de fiecare dată apărarea dinamovistă.

După acest rezultat, Rapid are la această oră, cel mai bun atac din Superligă, cu 18 goluri marcate și ocupă cel puțin provizoriu locul 2, în clasament, cu 14 puncte, în vreme ce, Dinamo rămâne cu 8 puncte și ocupă locul 10.

Declarația antrenorului echipei Rapid, Cristiano Bergodi, după victoria cu Dinamo

După victoria categorică cu Dinamo, antrenorul echipei Rapid, Cristiano Bergodi, a declarat la canalul TV Digi Sport, următoarele: „A fost un meci frumos, este bine că am câștigat și am luat aceste trei puncte. Mă bucur pentru băieți și îi felicit în primul rând. În prima repriză a fost dificil, pentru că Dinamo era foarte agresivă. Nu am riscat nimic, după care au venit ocaziile și a fost bine. Echilibrul s-a rupt după golul din penalty. În a doua repriză, ne-am făcut meciul mai ușor după al doilea gol și lucrurile s-au liniștit. Mi-a plăcut agresivitatea lui Dinamo, dar noi am jucat bine, am marcat 4 goluri și am avut ocazie mare să dăm și pe al 5-lea gol. Funsho a fost unul dintre cei mai buni jucători, dar a fost toată echipa bună.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

FCSB câștigă la limită derby-ul cu CFR Cluj, în prezența unei asistențe numeroase pe Ghencea

 

Card image