București, 12 Septembrie 2018

Rapid învinge Daco-Getica, scor 2-1 și se califică în șaisprezecimile Cupei României

Rapid-v-Daco-Getica-2-1

Marți, pe stadionul Giulești, într-un meci din faza a 4-a a Cupei României, Rapid București învinge fosta divizionară A, Daco-Getica, scor 2-1 și merge mai departe în șaisprezecimi, etapă care va avea loc în ultima săptămână a acestei luni.

Golurile au fost marcate de Petre Goge, minutul 42 și Marian Vlada, minutul 70, pentru Rapid, respectiv Raphael Stănescu, minutul 90, dintr-un penalty inventat de centralul întâlnirii, Ștefan Dumitrache.

Diferența dintre cele două echipe nu a fost sesizată pe teren, cu totul că, anul trecut Daco Getica evolua în Liga A, iar Rapidul în Liga a 4-a. Rapid și-a dorit mai mult victoria, a vost mai inventivă în fazele de atac, având și publicul de partea sa.

După meci, antrenorul echipei Rapid, Constantin Schumacher, a declarat la televiziunea Digi, următoarele: „În primul rând, îmi feleicit echipa, pentru că a făcut un meci extraordinar, au jucat ceea ce le-am cerut. Eram sigur de echipa mea, pentru că știu ce jucători am și am foarte mare încredere în ei. A fost un meci important, cu o echipă de Liga a 2-a, o echipă bună și eu sper ca parcursul nostru în continuare, să fie cât mai sus. Pot spune că am întâlnit un adversar valoros, dar pentru noi, ca și nume, cred că anul trecut cu cei de la Steaua, a fost un meci în care ne-am dat seama că, merităm să ajungem mai sus, pentru că pe Arena Națională au fost 40 de mii de spectatori, care ne-au susținut. Și astăzi au fost foarte mulți spectatori, care sunt aproape de noi. Rapidul este un club iubit și la toate meciurile pe care le jucăm, încercăm să avem suporterii aproape de noi.”

„În șaisprezecimi, mi-aș dori să jucăm cu Steaua, pentru că toți oamenii își doresc să joace cu Steaua și sunt sigur că vor veni cât mai mulți spectatori. Trebuie să o luăm pas cu pas, avem meciul de campionat vineri, trebuie să ne menținem parcurul bun pe care l-am avut”, a spus în încheiere Constantin Schumacher.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

Voluntari-Craiova-1-5-et-6

Citește și: U Craiova a realizat scorul etapei, în deplasare cu lanterna roșie, FC Voluntari

Ultima partidă a etapei a 6-a, disputată luni pe stadionul Anghel Iordănescu din Voluntari, dintre FC Voluntari și Universitatea Craiova, s-a încheiat cu scorul de 5-1, în favoarea oltenilor...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X