logo logo
Fotbal flash

Prin dubla lui Deaconu, realizată într-un minut, Gaz Metan a rezolvat meciul cu Dinamo

16 octombrie 2021

 

Card image

Etapa a 12-a, din Liga 1, a debutat vineri la Mediaș, cu partida dintre Gaz Metan și Dinamo, încheiată cu scorul de 2-1, urmare a dublei realizate de către Ronaldo Deaconu, în minutele 37 și 38, pentru Gaz Metan, respectiv, Mirko Ivanovski, minutul 84 (pen), pentru Dinamo.

Cele două goluri marcate de Ronaldo Deaconu de la cca 30 metri, fiecare, au destabilizat aproape complet angrenajul echipei lui Mircea Rednic. După marcarea golului din penalti, dinamoviștii au forțat egalarea, însă nu au reușit.

Victoria echipei Gaz Metan, condusă de pe bancă de Ilie Poenaru, a fost una meritată, fiind echipa mai omogenă, jucătorii evoluând cu mai multă determinare, fiind primii la minge și au câștigat multe dueluri unu la unu. Cu numai un șut pe poartă, Dinamo nu putea emite mai multe pretenții de la acest joc, antrenorul Mircea Rednic, declara după joc, că se aștepta mai mult de la jucătorii cu experiență.

După acest rezultat, Gaz Metan urcă în clasament, cel puțin provizoriu, până pe locul 11, cu 11 puncte, în vreme ce Dinamo, rămâne pe locul 15, cu numai 7 puncte. Dinamoviștii nu au mai învins pe nimeni în campionat din etapa a 3-a, atunci câștigând în Ștefan cel Mare, cu Academica Clinceni, scor 3-1.

Declarația antrenorului echipei Dinamo, Mircea Rednic, după eșecul cu Gaz Metan

Antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic, a declarat după eșecul cu Gaz Metan, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Ne-a bătut Deaconu! Până la golurile lui Deaconu, meciul a fost echilibrat, poate chiar cu un plus în favoarea noastră. Am avut câteva contraatacuri, păcat că ultima pasă, n-a fost o pasă utilă. N-ai ce să faci la golul unu, dar golul doi putea fi evitat. Plus de asta, noi la pregătirea jocului, am punctat la Deaconu, că dacă-i lași spațiu, n-are nevoie mai mult de un metru, pentru că are calitatea pasei, calitatea șutului, iar noi nu l-am blocat. A venit și golul nostru, nu știu dacă a fost sau nu penalty, dar așa s-a scris soarta meciului și noi plecăm cu o înfrângere. Unii dintre jucători sunt în lipsă de formă, care de câteva meciuri nu se regăsesc, este vorba de Sorescu aici, plus jucătorii care au venit, nu sunt puși la punct cu pregătirea fizică. Noul venit Pinto, a dat siguranță și a făcut un meci bun.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

După eșecul din partida cu U Craiova, Dinamo este la a 7-a înfrângere consecutivă

 

Card image