logo logo
Fotbal flash

Primul meci al lui Edi Iordănescu pe banca Naționalei, a însemnat și un eșec, 0-1 cu Grecia

26 Martie 2022

 

Card image

Vineri, pe stadionul Steaua, în prezența unor tribune pline cu fanii Naționalei, selecționata României a fost înfrântă de cea a Greciei, în primul meci amical al anului, scor 1-0, autorul golului fiind mijlocașul grec, Bouchalakis, în minutul 39. Trebuie spus că, selecționata Greciei, este în aceiași situație cu cea a României, ambele au ratat calificarea la turneul final al Campionatului Mondial 2022, din Qatar, ambele au terminat pe locul 3, în grupele preliminare din care au făcut parte.

După o primă repriză slabă a tricolorilor, a urmat o a doua parte mult mai echilibrată, datorată și schimărilor efectuate de Edi Iordănescu, iar cu această ocazie consemnăm debutul la Națională a lui Octavian Popescu, care a fost introdus în ultima jumătate de oră, alt debut fiind cel al lui Radu Drăgușin, introdus în teren în minutul 87.

Următorul joc amical al României, este cel din deplasare cu Israel, programat marți, 29 martie, ora 20:45, pe stadionul din Netanya.

Selecționerul Edward Iordănescu, a folosit următorul lot de jucători, pentu partida cu Grecia: Niță – Rațiu, Chiricheș, Rus (Drăgușin, 87), Camora (Toșca, 75) – Răzvan Marin, Bordeianu (Mihăilă, 75) – Mitriță (Octavian Popescu, 62), Cicâldău, Maxim (Ivan, 62) – Pușcaș (Florin Tănase, 61).

Declarația selecționerului României, Edward Iordănescu, după eșecul cu Grecia

Selecționerul României, Edward Iordănescu, a declarat după eșecul cu Grecia, la canalul TV Pro X, următoarele: „Am avut 8 jucători cu probleme medicale, 4 dintre ei sunt în continuare în izolare, 4 i-am recuperat teoretic, pentru că nu s-au putut antrena la capacitatea maximă, cum este cazul lui Rațiu. Vedem în seara asta, așteptăm să primim și testele. Partida a fost un test foarte util, dar din păcate, problemele medicale, ne-au cam dat planurile tactice peste cap. Îmi doream un joc cu Grecia, apreciez nivelul jucătorilor. Le-am văzut toate jocurile din preliminarii și pot să spun că, o echipă care face egal în Spania, care pierde 1-0 cu Spania, acasă dintr-un penalty, care bate Suedia, este clar că este o echipă care are un nivel bun și astăzi au demonstrat asta. Prima concluzie după meciul de astăzi, este că, în continuare avem mult de muncă.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

CFR Cluj învinge Dinamo, scor 4-1 și termină campionatul regular, cu 14 puncte peste FCSB

 

Card image