București, 04 Septembrie 2018

Politehnica Iași învinge Concordia, scor 3-0, în ultimul meci al etapei a 7-a, din Liga 1

Faza-meci-Iasi-Concordia-3-0

Ultima partidă a etapei a 7-a, din Liga 1, disputată Luni la Iași, între Politehnica și Concordia, s-a încheiat cu victoria echipei gazde, scor 3-0. Cele trei goluri ale ieșenilor, au fost marcate de Albu, min. 14 (autogol), Flores, min. 35 și Begui, min. 88.

Trebuie precizat faptul că, la scorul de 0-0, în minutul 12, Frăsinescu comite un henț clar în careu, însă arbitrul George Rădulescu nu acordă penalti în favoarea Concordiei. Singura mare ocazie de gol a Concordiei, a venit în ultimul minut al finalului de meci prin Măzărache, acesta reia cu capul și mingea lovește bara transversala a porții lui Cobrea.

Portarul Concordiei, debutantul Costache a apărat excelent și nu i se poate imputa prea mult la cele trei goluri, el reușind să limiteze proporțiile scorului. Ieșenii și-au prezentat în echipă pleiada de jucători transferați, iar cel mai bun jucător de pe teren, fiind Sanoh. Qaka a evoluat în echipa de start, după ce, cu o etapă în urmă, evolua tot în echipa de start a echipei FCSB, în meciul cu FC Viitorul.

Cea mai mare ocazie a meciului, aparține Iașiului prin Guessan, care de la un singur metru de poarta lui Costache, reușește să tragă din cădere, peste poartă!

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

Herm-v-Voluntari-et-5

Citește și: FC Voluntari încasează patru goluri de la Hermannstadt și rămâne pe ultimul loc

Luni la Tg. Mureș, Hermannstadt Sibiu a întâlnit FC Voluntari, ocupanta ultimei poziții din clasamentul Ligii 1, pe care a învins-o...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X