Poli Iași obține prima victorie în acest an competițional, scor 1-0, acasă cu Dinamo

București, 21 Martie 2021

../Imagini-03-2021/Iasi-Dinamo-1-0

După o lungă perioadă, cu schimbări frecvente de antrenori, Politehnica Iași, a reușit sâmbătă o victorie la limită, scor 1-0 cu Dinamo, într-o partidă a etapei a 28-a din Liga 1 și implicit cele trei puncte extrem de importante, puse în joc, pentru salvarea de la retrogradare.

Partida a fost una destul de disputată, jucătorii ambelor echipe au depus mult efort, evoluând cu multă determinare. Golul ieșenilor a venit în minutul 62, pe un contraatac, având-ul ca autor pe Djuranovic, din pasa lui Calcan. Este meritoriu cum jucătorii Politehnicii au putut să gestioneze scorul, nelăsând nicio șansă dinamoviștilor, cu Gheorghe Mulțescu pe bancă, la prima partidă după revenire.

După acest rezultat, Politehnica Iași totalizează 19 puncte, rămânând în continuare pe ultimul loc din clasament, iar Dinamo, cu 27 puncte ocupă locul 14, cel care după încheierea meciurilor din playout, mai dă o șansă echipei la meciul de baraj. Dinamo mai are de disputat două jocuri, unul în deplasare cu CFR Cluj și altul acasă cu Academica. Politehnica Iași, mai are de disputat trei jocuri, restanța cu FC Viitorul de la Ovidiu, în deplasare cu Academica și acasă cu Hermannstadt.

Declarația mijlocașul echipei Dinamo, Vlad Achim, după eșecul cu Poli Iași

Pentru lipsă de disciplină tactică, mijlocașul echipei Dinamo, Vlad Achim, și-a criticat după joc colegii, în interviul acordat la postul TV Digi, declarând: „Este poate cea mai dezamăgitoare evoluție de până acum. Din seara aceasta, obiectivul nostru a devenit salvarea de la retrogradare, dar va fi greu să îndeplinim și acest obiectiv, dacă continuăm în ritmul acesta. Explicația mea este o indisciplină, pe care eu n-am mai întâlnit-o niciodată. Am fost la o echipă care știam că va da faliment, la Ceahlăul, dar asemenea indisciplină eu n-am întâlnit. Rămâne să se analizeze de către cei care i-au decizii și sperăm să se găsească rezolvarea acestor probleme.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X