../Imagini-07-2020/Resita-Petrolul-0-4

Petrolul s-a descătușat, câștigând la Reșița cu un scor zdrobitor, 4-0

București, 07 Septembrie 2020

După ce în prima etapă, Petrolul pierdea acasă cu Farul, de data aceasta, a câștigat cu un scor zdrobitor 4-0, în deplasare cu CSM Reșița, în partida din cadrul etapei a 2-a, a Ligii secunde, disputată duminică și în sfârșit, antrenorul ploieștenilor Viorel Moldovan, poate fi mulțumit de jocul echipei sale.

După un început de meci care a aparținut gazdelor și care puteau deschide scorul, Petrolul a echilibrat jocul după a doua parte a primei reprize, reușind să marcheze de două ori, prin Ekollo, minutul 36 și Bratu, minutul 41. În cea de-a doua parte a meciului, a existat o singură echipă la cârma jocului, Petrolul și a mai înscris încă de două ori, la interval de un minut, prin Vajushi, minutul 51 și Rolge, minutul 52.

Cu trei puncte din două jocuri, Petrolul se poziționează pe locul 6 în clasament și de acum trebuie să ne obișnuim cu poziția 6 a clasamentului, care reprezintă bariera dintre cele șase echipe, ce vor disputa playoff-ul, după cele 21 etape ale sezonului regular. Până în acest moment, doar trei echipe au punctajul maxim, Dunărea Călărași, Rapid și Farul, despărțite de golaveraj.

Declarația lui Viorel Moldovan, după victoria cu CSM Reșița:

Antrenorul Petrolului, Viorel Moldovan, a declarat după victoria cu CSM Reșița, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Trebuie să fim cu picioarele pe pământ și să nu ne entuziasmăm prea tare, chiar dacă a fost un joc consistent practicat de noi în această zi. Trebuie să rămânem echilibrați, drumul este lung și să strângem puncte, pentru a accede în playoff. Este al 3-lea an în care Petrolul țintește promovarea și trebuie să reușim anul acesta. Cred că am adus jucători de calitate, au nevoie și ei de timp pentru a se integra, unii o fac mai repede, alții mai greu. O să încercăm să mai găsim un atacant și un fundaș central de calitate, pentru a construi o echipă competitivă, solidă, care să ne dea posibilitatea la sfârșitul acestui sezon, să promovăm.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X